Ήττα για την Κ19 του ΟΦΗ, ισοπαλία η Κ17 στην Τρίπολη

Ποδόσφαιρο
Ήττα για την Κ19 του ΟΦΗ, ισοπαλία η Κ17 στην Τρίπολη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγωνιστική δράση σήμερα για τις ομάδες υποδομής του ΟΦΗ

Εκτός έδρας αγωνιστικές υποχρεώσεις είχαν χθες οι ομάδες υποδομής του ΟΦΗ, που συμμετέχουν στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της Σούπερ Λίγκας.

Η ομάδα Κ19 ηττήθηκε (3-2) από τον Ατρόμητο, ενώ η Κ17 αναδείχθηκε ισόπαλη (2-2) με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Στο Περιστέρι, η ομάδα του Μανόλη Πατεμτζή άνοιξε το σκορ στο 29ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κουράκη. Στο 34’ ο Ατρόμητος ισοφάρισε, με τον Σάσσαλο , ενώ λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους ο Τριμμάτης πέτυχε το 2-1.

Ο ΟΦΗ αντέδρασε στο 56’ με τον Σουρνάκη να ισοφαρίζει (με απευθείας εκτέλεση φάουλ), όμως τρία λεπτά αργότερα ο Τριμμάτης και πάλι σκόραρε για το τελικό 3-2.

Κ19 ΟΦΗ (Μ. Πατεμτζής): Νεοκοσμίδης, Περδίκης, Ξενοκτιστάκης, Δολαψάκης (64’ Αυγουστάκης), Μακρυδάκης, Σουρνάκης, Καλαϊτζάκης, Ψαρράς (67’ Αζίζι), Νοικοκυράκης, Κουράκης, Σταυρακάκης (74’ Μαρινάκης).

Από την άλλη, καλή παρουσία είχε στην Αρκαδία η ομάδα Κ17, παρά το τελικό 1-1 κόντρα στον Αστέρα.

Ο ΟΦΗ στο 21ο λεπτό με τον Σκέντζο, μετά από ασίστ του Σαβουιδάκη, ενώ στο 45’ ο Μπέρκης ισοφάρισε σε 1-1 για τον Αστέρα.

Στο 49ο λεπτό ο Στειακάκης έδωσε και πάλι το προβάδισμα στους Κρητικούς, όμως στο 65’ ο Μιχόπουλος έκανε το 2-2 για τους γηπεδούχους.

Κ17 ΟΦΗ (Α. Αποστολάκης): Ανετάκης, Σαβουιδάκης (82’ Σημαιάκης), Γαιτάνης, Δεληγιαννίδης, Σμπώκος, Σπυριδάκης (46’ Καφούσης), Στειακάκης, Φασαράκης, Μαμουλάκης (82’ Τσαμπουράκης), Μπέκου (46’ Νικηφόρος), Σκέντζος (68’ Πακιουφάκης).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News