Αυστηρά μέτρα και μεγάλη προσοχή από την ΠΑΕ ΟΦΗ

ΟΦΗ
Αυστηρά μέτρα και μεγάλη προσοχή από την ΠΑΕ ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σύσκεψη κορυφής για τον αγώνα της Κυριακής, δεν θέλουν να συμβεί το παραμικρό

Τεράστια σημασία όχι μόνο αγωνιστική αλλά και εξωαγωνιστική δίνουν στον ΟΦΗ στον αγώνα της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης και γι’ αυτό σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ, έγινε σύσκεψη για την όσο το δυνατόν καλύτερη οργάνωσή του.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Γιώργος Σαμαράς, ο Ηλίας Πουρσανίδης, ο Ιάσωνας Παπαστεφανάκης και ο Μιχάλης Μυλωνάκης από το Δ.Σ της ΠΑΕ. Ο εμπορικός διευθυντής, Λεωνίδας Παπαβασιλάκης, ο υπεύθυνος ασφαλείας Νίκος Χριστοφάκης και ο επικεφαλής της εταιρίας Security που συνεργαζόμαστε.

Αποφασίστηκε να ληφθούν περισσότερα και πιο δραστικά μέτρα την Κυριακή. Με περισσότερα άτομα από την εταιρία Security, περισσότερους ελέγχους έξω από τις θύρες, αλλά και να γίνουν ανακοινώσεις προς τον κόσμο από σήμερα ως την Κυριακή για να προστατεύσει την ομάδα. Επίσης ο κόσμος πρέπει να έρθει νωρίς στο γήπεδο, για να μην ταλαιπωρηθεί στις εισόδους.

Έγινε ειδική αναφορά σε κάθε θύρα του γηπέδου και στο πως θα αντιμετωπιστεί το παραμικρό που μπορεί να συμβεί πριν, κατά τη διάρκεια και στο τέλος του ματς, το οποίο θα προκαλέσει πρόβλημα στην ομάδα. Στον ΟΦΗ στέλνουν μήνυμα προς τον κόσμο ότι όλοι θα πρέπει  να δώσουν τεράστια προσοχή! Να προσέχουν τους διπλανούς τους, να μην ανάβουν καπνογόνα, να μην πετάνε κροτίδες και τίποτα στον αγωνιστικό χώρο και να είναι πιο προσεκτικοί από ποτέ.

Επισημαίνουν άλλωστε ότι είναι το τελευταίο εντός έδρας ματς και πολλοί ενδεχομένως να περιμένουν τιμωρία του ΟΦΗ για να κερδίσουν κάτι ενόψει είτε μπαράζ, είτε της τελικής βαθμολογίας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News