Υπερήφανοι για τα παιδιά τους στην Ακαδημία ΟΦΗ

ΟΦΗ
Υπερήφανοι για τα παιδιά τους στην Ακαδημία ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπερήφανοι και δικαιωμένοι για τα παιδιά που εκπαιδεύτηκαν στην Ακαδημία τα τελευταία χρόνια και πλέον βρίσκονται στις κλήσεις των εθνικών συγκροτημάτων είναι στον ΟΦΗ, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Ερασιτέχνης…

«Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ και η ακαδημία ποδοσφαίρου του ΟΦΗ, αισθάνονται υπερήφανοι και δικαιωμένοι για το γεγονός ότι παιδιά που εκπαιδεύτηκαν στην ακαδημία μας, τα τελευταία 4 χρόνια, ανοίγουν τα φτερά τους και επιλέγονται στα  Εθνικά μας συγκροτήματα.

Παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες, αλλά και τα προβλήματα στα γήπεδα μας, τα αποτελέσματα αυτής της δουλειάς, είναι σημαντικά.

Με χαρά είδαμε τις τελευταίες μέρες, ένα ακόμη παιδί, που αναδείχθηκε από τις υποδομές μας, να καλείται για προπονήσεις στην Εθνική ομάδα παίδων, ο Μανόλης Σμπώκος (γενν. 2003).

Το ίδιο είχε συμβεί πρόσφατα με το Νίκο Χαλκιαδάκη (γεν. 2004), ένα παιδί που αναδείχθηκε επίσης, από τις ακαδημίες του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, αλλά και τον Τίτο Κουτεντάκη (γενν. 2003).

Από τα τρία αυτά παιδιά, οι δυο πρώτοι συνεχίζουν την εξέλιξη και εκπαίδευση τους, στα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ενώ ο τελευταίος συνεχίζει στον ΠΑΟΚ.

Στους παραπάνω, να προσθέσουμε και τους Βαγγέλη Νοικοκυράκη και Κώστα Καλαιτζάκη, που είναι δυο παιδιά που αναδείχθηκαν από την ακαδημία ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και υπέγραψαν επαγγελματικά συμβόλαια με την ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

Συνεχίζουμε το εκπαιδευτικό μας έργο και θεωρούμε ότι υπάρχουν και άλλα παιδιά που έρχονται από πίσω, τα οποία θα τροφοδοτήσουν στο άμεσο μέλλον, τα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 και ευχόμαστε να μπορέσουν να φορέσουν κάποια στιγμή την φανέλα της πρώτης ομάδας, αλλά και να στελεχώσουν τα Εθνικά μας συγκροτήματα». 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News