Παπαδόπουλος: «Αναλαμβάνω την ευθύνη, θα μιλήσω με τους ανθρώπους που με αξιολογούν»

Ποδόσφαιρο
Παπαδόπουλος: «Αναλαμβάνω την ευθύνη, θα μιλήσω με τους ανθρώπους που με αξιολογούν»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανοιχτά άφησε όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον ο Νίκος Παπαδόπουλος, μετά το «βαρύ» κλίμα που δημιούργησε η ισοπαλία με τον Πανιώνιο.

Ο προπονητής του ΟΦΗ ανέλαβε την ευθύνη για την ισοπαλία και πρόσθεσε ότι θα μιλήσει με τους ανθρώπους που τον αξιολογούν.

Υπογράμμισε ότι το πρόβλημα είναι κυρίως ψυχολογικό και σε ότι αφορά τις αποδοκιμασίες τόνισε ότι είναι κάτι που δεν αξίζει ο ίδιος και η ομάδα.

Στα βασικότερα σημεία της τοποθέτησης του ανέφερε: «Ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι, με ένταση, ρυθμό και κατοχή μπάλας. Καταφέραμε να προηγηθούμε και ίσως θα έπρεπε να προηγηθούμε πιο νωρίς. Στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε την ισορροπία μας, αλλά την βρήκαμε ξανά και ίσως θα μπορούσαμε να προηγηθούμε με μεγαλύτερο σκορ. Επειδή έχει συμβεί ξανά, το να προηγηθούμε και να μην κερδίσουμε αυτό δεν είναι σύμπτωση. Πολύ εύκολα μπορεί να πει κάποιος ότι είναι θέμα φυσικής κατάστασης, αλλά για εμένα είναι ψυχολογικό. Για εμένα είναι θέμα ψυχολογίας και δεν είναι πρόβλημα φυσικής κατάστασης όπως λένε μερικοί. Αναλαμβάνω την ευθύνη της ισοπαλίας και έρχεται μια άλλη ημέρα.

Αύριο θα συζητήσουμε για την επόμενη μας ημέρα, με τους ανθρώπους που με αξιολογούν. Δεν μου αρέσει η εικόνα στο τέλος προς την ομάδα, τους παίκτες και προς το πρόσωπο μου. Δεν νομίζω ότι αξίζω αυτό το πράγμα. Η ομάδα πρέπει να προχωρήσει με θετική ενέργεια, γιατί δεν υπάρχει αυτήν την στιγμή. Οι άνθρωποι που είναι στην διοίκηση, έχουν γνώση και αυτό που έγινε στο τέλος δεν είναι όμορφο. Αν είναι για το καλό της ομάδας να γίνει κάτι, εγώ θα το κάνω πρώτος. Δεν αγαπάει κανείς περισσότερο την ομάδα από εμένα και έτσι νιώθω. Μπορεί να κάνω και λάθος. Εγώ είμαι εδώ για να παλέψω».     

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News