Έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες ο Μιχάλης Μπούσης

Ποδόσφαιρο
Έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες ο Μιχάλης Μπούσης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεύτερη νίκη παρουσία του προέδρου...

Το ταξίδι- "αστραπή" του Μιχάλη Μπούση από τις ΗΠΑ για το ματς του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό φαίνεται πως έφερε... γούρι στην ομάδα του Ηρακλείου. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ήταν παρών στην πρώτη νίκη της χρονιάς επί του Ολυμπιακού και χθες στη δεύτερη, κόντρα στον έτερο των "αιωνίων".

Το δεδομένο είναι ότι η παρουσία του επηρέασε θετικά την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών, τους οποίους συνεχάρη έναν-έναν ξεχωριστά στα αποδυτήρια μετά το τέλος της αναμέτρησης. Ο πρόεδρος των Κρητικών αγκάλιασε τον Νίκο Παπαδόπουλο στον αγωνιστικό χώρο μετά το τελευταίο σφύριγμα, δίνοντάς του συγχαρητήρια για το νικηφόρο αποτέλεσμα.

Αποχωρώντας από το "Γεντί Κουλέ", ο Μιχάλης Μπούσης τόνισε στις δηλώσεις του: «Είναι μια σημαντική νίκη και θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους για την υποστήριξη. Πρέπει να είμαστε στο πλευρό της ομάδας, στα καλά και στα άσχημα. Πιστεύω ότι θα έχουμε καλά αποτελέσματα και στη συνέχεια».

* Φίλους και γνώριμα πρόσωπα από το παρελθόν συνάντησε στο γήπεδο "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης" ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου. Ο υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος του Παναθηναϊκού, που αγωνίστηκε αρκετά χρόνια στον ΟΦΗ, είχε θερμό εναγκαλισμό με τον γιατρό των Κρητικών Γιώργο Στεφανουδάκη και τον μασέρ Λεωνίδα Σακούτη. Φυσικά, αρκετή ώρα συζήτησε και με τα μέλη της διοίκησης.

Όμορφη ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα

Περίπου 5 χιλιάδες φίλαθλοι έδωσαν χθες το "παρών" στις εξέδρες του "Γεντί Κουλέ". Δημιούργησαν όμορφη ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα και έδωσαν ώθηση στους παίκτες. Ήταν τέτοιος ο παλμός από τις εξέδρες, που ακόμη και στα χρονικά σημεία που υπήρχε κούραση έπαιρναν "ενέργεια" από τον κόσμο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News