ΟΦΗ

Ανακοίνωση των οργανωμένων: «Οι κόποι για ένα μεγάλο ΟΦΗ απέδωσαν»

Οι Λέσχες φίλων ΟΦΗ «Snakes-4» και «Κρήτες-4» εξέδωσαν ανακοίνωση μετά τις οριστικές εξελίξεις και τη νέα διοικητική εποχή.

Καλωσορίζουν τον Μιχάλη Μπούση και τη διοίκηση τους, τονίζοντας ότι είναι μια μεγάλη στιγμή για την ομάδα του Ηρακλείου.

Αναλυτικά: «Ιστορική μέρα για τον ΟΦΗ μας, ιστορική μέρα και για τους φιλάθλους και οπαδούς της αγαπημένης μας ομάδας βλέποντας ότι οι κόποι, τα συλλαλητήρια, ο αγώνας για έναν μεγάλο ΟΦΗ όλη της Κρήτης επιτέλους απέδωσαν.

Τι κι αν περάσαμε μπόρες και καταιγίδες εμείς ήμασταν πάντα εκεί, εκεί που θα είμαστε και στο μέλλον στηρίζοντας τον πρόεδρο και ιδιοκτήτη της ΠΑΕ με έναν και μοναδικό στόχο: Ο ΟΦΗ να ξαναγίνει μεγάλος και να ξαναζήσουμε στιγμές του ένδοξου παρελθόντος.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και μπράβο στην μέχρι τώρα διοίκηση που έκανε ότι ήταν δυνατόν, έχοντας εμπόδια από πολλά μέτωπα, να φέρει εις πέρας τα τόσα προβλήματα που προέκυπταν κάθε μέρα, να καταφέρει να μην διαλύσει η ομάδα, να την βγάλει στην Super League και το καλύτερο, να καταφέρει να παραδώσει την ομάδα σε έναν υγιή επιχειρηματία.

Λαέ του ΟΦΗ αυτό που ήθελες τόσα χρόνια είναι πλέον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ».

Σχόλια