ΟΦΗ

Αδειοδότηση και οικονομικά στο επίκεντρο της συνεδρίασης του ΟΦΗ

Τα καθημερινά θέματα στην ατζέντα του ΟΦΗ είναι πάρα πολλά και οι διοικούντες είναι συνεχώς σε εγρήγορση.

Σήμερα συνεδρίασαν στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, αναλύοντας τα ως τώρα δεδομένα για κάθε υπόθεση ξεχωριστά, με επίκεντρο τα οικονομικά. Σχετικό θέμα είναι και η αδειδότηση για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, όπου μέχρι της 18/6 πρέπει να κατατεθεί ο φάκελος στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ.

Στην ομάδα του Ηρακλείου είναι ικανοποιημένοι με την προεργασία που έχει γίνει, ακολουθώντας πιστά τις προδιαγραφές που αφορούν τις ΠΑΕ για την πρώτη τη τάξει κατηγορία.

Στόχος του ΟΦΗ, είναι ένας πλήρης φάκελος, για την συμμετοχή της ομάδας στην Σούπερ Λίγκ και προς αυτήν την κατεύθυνση, επικεντρώνονται οι προσπάθειες των ανθρώπων της ομάδας.

Ακόμη, σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση συζητήθηκαν διεξοδικά τα εξής:

*Θέματα που αφορούν την οργάνωση της προετοιμασίας της ομάδας.

*Θέματα που αφορούν την οργάνωση και στελέχωση των ομάδων Κ20, Κ17 και Κ15, που θα είναι υπό τη σκέπη της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 τη νέα περίοδο.

*Θέματα που αφορούν εργασίες που έχουν ήδη ξεκινήσει σε Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο και Γεντί Κουλέ, ενόψει της συμμετοχής της ομάδας στην Σούπερ Λίγκ τη νέα περίοδο.

*Ο επικεφαλής της επιτροπής μεταγραφών Κώστας Καζανάκης, ενημέρωσε για τις ανανεώσεις ποδοσφαιριστών που έχουν γίνει μέχρι σήμερα και εξέφρασε την αισιοδοξία, ότι θα ολοκληρωθούν με επιτυχία, με βάση το πλάνο της τεχνικής ηγεσίας.

Σχόλια