Η αποθέωση των πρωταθλητών στο "Γεντί Κουλέ"

ΟΦΗ
Η αποθέωση των πρωταθλητών στο "Γεντί Κουλέ"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ΟΦΗ επέστρεψε ως πρωταθλητής στη Σουπερ Λιγκ μετά τη νίκη με 5-0 επί της Σπάρτης, με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας αμέσως μετά τη λήηξ της αναμέτρησης να γνωρίζουν την αποθέωση από τους περίπου 5.000 φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Ξεκινήσε η φιέστα στο "Γεντί Κουλέ" ενώ οι παίκτες κατευθύνθηκαν στα αποδυτήρια για να φορέσουν τη μπλούζα του... πρωταθλητή. Έπειτα από κάποια λεπτά, οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο με τα μαλλιά βαμμένα σε χρώμα… ασπρόμαυρο, γνωρίζοντας παράλληλα την αποθέωση από τον κόσμο.

Στη συνέχεια μαζί με το Νίκο Παπαδόπουλο σήκωσαν το κύπελλο ενώ σε μια άκρως συγκινητική στιγμή για κάθε ομιλήτη, ο Νίκος Παπαδόπουλος πήρε το τρόπαιο και κατευθύνθηκε προς τη θύρα 9, παραθέτοντας το στην θέση του Ευγένιου Γκέραρντ.

Αμέσως μετά, παίκτες και κόσμος, όλοι μαζί, σαν μια γροθιά, έγιναν ένα, με το «Γεντί Κουλέ» να… παίρνει φωτιά ενώ παράλληλα τα… παλικάρια του Νίκου Παπαδόπουλου σε στιγμές έντονης συναισθηματικής φόρτισης ευχαριστήσαν μέσα από την καρδιά τους τους φιλάθλους του ΟΦΗ για τη συνεχή παρουσία τους καθ’όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News