Μπορούσια Ντόρτμουντ σε ΟΦΗ: "Μας ενδιαφέρει η συνεργασία στα τμήματα ανάπτυξης"!

Απόψεις
Μπορούσια Ντόρτμουντ σε ΟΦΗ: "Μας ενδιαφέρει η συνεργασία στα τμήματα ανάπτυξης"!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Ο ΟΦΗ ως ΟΦΗ έχει όλη τη δυναμική και τα φτερά να πετάξει μπροστά στο μέλλον, δίνοντας βαρύτητα στις υποδομές του, με όλα τα ευρωπαϊκά στάνταρ, που μπορούν να του ανοίξουν σημαντικές προοπτικές συνεργασίας με πολλά γκρουπ στη γηραιά ήπειρο και όχι μόνο!

Η γνωστή πρωτοβουλία του Κώστα Ρεπανάκη για την συνεργασία της Μπορούσια Ντόρτμουντ με τον ΟΦΗ, παίρνει ήδη το δρόμο της, αφού το βράδυ της Κυριακής φτάνουν στο Ηράκλειο και θα παραμείνουν ως την Τρίτη, υψηλόβαθμα στελέχη προκειμένου να αναζητήσουν με τους «ειδικούς ανάπτυξης των ποδοσφαιρικών τμημάτων του ΟΦΗ», μορφές συνεργασίας και επίπεδα κοινής δράσης.

Όλο αυτό μετά την έγκριση του Δ.Σ. της μεγάλης Γερμανικής ομάδας στην αναζήτηση κοινών τόπων με την ομάδα της Κρήτης. «Μας ενδιαφέρει η συνεργασία» αναφέρει το email που στάλθηκε στον πρώην γενικό αρχηγό του ΟΦΗ και βρίσκεται ήδη στη διάθεση της ΠΑΕ.

Παρών στην Κρήτη θα δώσει ο αθλητικός διευθυντής του τμήματος  ποδοσφαιριστών νέας γενιάς της Μπορούσια Ντόρντμουντ Έντβιν Μπέκαμπ και ο παλαίμαχος διευθυντής του τμήματος κοινωνικοπαιδαγωγικής εργασίας των ακαδημιών της Ματίας Ρόμπεν.

Ο κ. Μπέκαμπ έχει δηλώσει ήδη φίλος της Κρήτης και επέδειξε από την πρώτη στιγμή ενδιαφέρον για τις Ακαδημίες του ΟΦΗ, τηρώντας την υπόσχεσή του με την τωρινή επίσκεψή του, με την παρουσία του πτυχιούχου παιδαγωγού της Μπορούσια  και πρώην παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Ματίας Ρόμπεν, που είναι παντρεμένος με Ελληνίδα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News