Η νίκη - ουσίας του ΟΦΗ και οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών (video)

Ποδόσφαιρο
Η νίκη - ουσίας του ΟΦΗ και οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ΟΦΗ επικράτησε με 1-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας στο «Γεντί Κουλέ» και κατέκτησε ακόμα τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Παρακολουθείστε παρακάτω τις καλύτερες στιγμές, τις δηλώσεις των προπονητών και των παικτών, από την κάμερα της ΚΡΗΤΗ ΤV και όπως τις μετέδωσε η εκπομπή extra sport:

Ο τεχνικός του ΟΦΗ επισήμανε στην αρχική του τοποθέτηση: «Ακόμη μια σημαντική νίκη. Θα έλεγα ότι μπήκαμε πολύ καλά στα πρώτα 20 λεπτά, είχαμε ρυθμό, είχαμε φάσεις, είχαμε το γκολ και κατά την άποψή μου μας έλειψε λίγο το καθαρό μυαλό για να βάλουμε και δεύτερο. Ίσως έτσι να ήταν πιο ήρεμα τα πράγματα. Ήταν δύσκολο να διασπάσουμε αυτή την άμυνα. Πολλές φορές τα καταφέραμε, βγάζοντας κι άλλες τελικές, και πιστεύω ότι το τελικό σκορ μάς αδικεί. Και αυτή η νίκη με 1-0 δίνει τρεις βαθμούς και, όπως έχω πει στους παίκτες μου, κανείς δε θα μας χαριστεί: όλοι θα δίνουν τα πάντα για να κόψουν βαθμούς από τον ΟΦΗ. Συγχαρητήρια στους παίκτες και στον κόσμο για τη βοήθειά του ως το τελευταίο λεπτό».

https://www.youtube.com/watch?v=niYTVOzGMvI?enablejsapi=1&rel=0&autohide=1&showinfo=0&controls=0&disablekb=1&wmode=transparent&modestbranding=1&html5=1&autohide=1

Ο Ανέστης Νάστος τοποθετήθηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά το προχθεσινό ματς και, πριν αναφερθεί στο αγωνιστικό σκέλος, εμφανώς συγκινημένος, μίλησε για τη στήριξη που είχε από όλους στην ομάδα σε προσωπικό επίπεδο.

Ξεκινώντας ο εκ των αρχηγών της ομάδας ανέφερε εμφανώς φορτισμένος: «Θέλω να πω δημοσίως ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμπαίκτες, σε όλο το τεχνικό τιμ, προσωπικά στον προπονητή και στους ανθρώπους της διοίκησης για τη στήριξη που είχα το τελευταίο διάστημα. Πραγματικά τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Δικαιώνομαι γιατί, πριν λίγο καιρό, για κάποιους ανθρώπους εδώ στην ομάδα είχα δηλώσει, όταν αντιμετωπίσαμε δυσκολίες, ότι είναι μέσα στην καρδιά μου ανεξαρτήτως τι θα γίνει. Δικαιώνομαι για αυτούς, τους έχω μέσα μου και είμαι περήφανος για αυτό».

Για το παιχνίδι επισήμανε: «Για το παιχνίδι, σημασία έχουν οι τρεις βαθμοί. Ήμασταν σοβαροί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Πρέπει να κοιτάμε την ουσία και ο ΟΦΗ το έχει καταφέρει αυτό το τελευταίο διάστημα. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την υποστήριξη. Τους χρειαζόμαστε και στη συνέχεια».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News