Εργοτέλης: Κάλεσμα Στειακάκη προς τους υποψήφιους για τη διοίκηση

Ποδόσφαιρο
Εργοτέλης: Κάλεσμα Στειακάκη προς τους υποψήφιους για τη διοίκηση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε νέα διοικητική τροχιά θα μπει το επόμενο διάστημα ο Εργοτέλης, με τις εκλογές να προκηρύσσονται για τις 29 Μαϊου.

Ο απερχόμενος πρόεδρος Γιώργος Στειακάκης έχει αποφασίσει να μην είναι υποψήφιος εκ νέου για την προεδρία, κάτι που σημαίνει ότι οι «κιτρινόμαυροι» θα αλλάξουν διοικητική σελίδα. Ο ίδιος με επίσημη δήλωσή του ενόψει των εκλογών έκανε κάλεσμα προς όσους ενδιαφέρονται να προσφέρουν διοικητικά στο σύλλογο, να καταθέσουν εγκαίρως τις υποψηφιότητές τους, τονίζοντας ότι θα πρέπει όλοι να βοηθήσουν ώστε η πρώτη ομάδα του Εργοτέλη να ξαναβρει το δρόμο προς τις επιτυχίες.

Η δήλωση Στειακάκη:

«Αγαπητοί φίλοι και μέλη του Εργοτέλη, μέχρι τις 29 Μαΐου απομένουν δυο εβδομάδες. Είναι επιβεβλημένο όσοι ενδιαφέρονται να προσφέρουν διοικητικά στο Σύλλογο να επισπεύσουν τις διεργασίες συνεννόησης μεταξύ τους ώστε να κατατεθούν εγκαίρως οι υποψηφιότητες για τις εκλογές στη γενική συνέλευση.

Ο Εργοτέλης μπορεί να κλονίσθηκε από τη διάλυση της ΠΑΕ, όμως έχει τις προδιαγραφές και την υποδομή να ξαναβρεθεί η πρώτη ομάδα μας στις μεγάλες κατηγορίες. Αυτό βέβαια δεν θα γίνει από μόνο του, αλλά θα πρέπει να υποστηριχθεί οργανωτικά και οικονομικά, χωρίς  πάντως να είναι τόσο κοστοβόρο όσο σε άλλους συλλόγους που δεν έχουν ανάλογη υποδομή.

Θα ήθελα λοιπόν να ενθαρρύνω και να παροτρύνω όλους εκείνους που ενδιαφέρονται για τον σύλλογο να το δείξουν εμπράκτως και να συμμετάσχουν στη διαδικασία. Ιδίως κάποιοι που έχουν μια διαδρομή στον Εργοτέλη και η παρουσία τους θα επηρεάσει και άλλους να πλησιάσουν. Κανένας δεν είναι παρελθόν. Όλοι θητείες κάνουμε χωρίς να φεύγουμε ποτέ».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News