Ν.Μπαδήμας: « Να είμαστε συγκεντρωμένοι και προσεχτικοί»

Ποδόσφαιρο
Ν.Μπαδήμας: « Να είμαστε συγκεντρωμένοι και προσεχτικοί»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι δηλώσεις του Νίκου Μπαδήμα και του Antonio Mico πριν το παιχνίδι με την ΑΕ Καραϊσκάκης

Προσοχή και συγκέντρωση ζητάει ο προπονητής του Εργοτέλη, Νίκος Μπαδήμας σε δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕ Καραϊσκάκης κάνοντας παράλληλα λόγο για ένα δύσκολο παιχνίδι.

Χαρακτηριστικά μιλώντας στην κάμερα του Ergotelis FC TV στο Youtube επεσήμανε:

«Προετοιμαζόμαστε για ένα δύσκολο παιχνίδι στην έδρα της ΑΕ Καραϊσκάκης. Πρόκειται για μια σκληρή και δυσκοκατάβλητη ομάδα με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα να την αδικούν. Έχει ανάγκη τους πόντους και αυτό κάνει ακόμη πιο δύσκολη την αποστολή μας. Θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και προσεχτικοί στο να τελειώνουμε καλά τις φάσεις και να μην δεχόμαστε αντεπιθέσεις. Αν τα προσέξουμε αυτά θεωρώ ότι όλα θα πάνε καλά.»

Με την σειρά του, ο νεαρός κεντρικός αμυντικός Antonio Mico σχολίασε:

«Προερχόμαστε από ένα πολύ καλό αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό, αλλά τώρα έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο ματς στην Άρτα, μια έδρα που θεωρώ ότι λίγες ομάδες θα τα καταφέρουν εκεί. Ο στόχος μας είναι οι τρεις βαθμοί και θα τα δώσουμε όλα γι' αυτούς σε συνδυασμό με όμορφο πάντα ποδόσφαιρο. Η βαθμολογική κατάταξη δεν αντιστοιχεί στην εικόνα που έχει η Καραϊσκάκης μέχρι στιγμής και σίγουρα θα παρουσιαστεί ανταγωνιστική καθώς χρειάζεται και αυτή την νίκη.»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News