Εργοτέλης: Χωρίς Σαρρή και Μπουρσέλη κόντρα στην ΑΕΚ Β

Ποδόσφαιρο
Εργοτέλης: Χωρίς Σαρρή και Μπουρσέλη κόντρα στην ΑΕΚ Β

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Mε καλή ψυχολογία αλλά και σημαντικές απουσίες αύριο στις 15:00 στο Παγκρήτιο

Οι δύο νίκες με Επισκοπή και Κηφισιά έχουν δώσει ψυχολογική ώθηση στον Εργοτέλη και αύριο οι «κιτρινόμαυροι» υποδέχονται την αήττητη ΑΕΚ Β, σε ένα από τα σημαντικότερα ματς της 4ης αγωνιστικής για την Super League 2.

O Εργοτέλης είναι έτοιμος να διεκδικήσει ακόμη ένα νικηφόρο αποτέλεσμα αλλά έχει να αντιμετωπίσει και σημαντικές απουσίες.

Στα δυσάρεστα είναι ότι εκτός παρέμεινε ο Μπουρσέλης ο οποίος τραυματίστηκε στο προηγούμενο παιχνίδι, και πρόκειται να ακολουθήσει θεραπείες για το επόμενο 10ημερο καθώς σύμφωνα με την μαγνητική εξέταση υπέστη κάκωση μηνίσκου.

Επίσης δεν υπολογίζεται για το αυριανό παιχνίδι και ο Γιώργος Σαρρής ο οποίος στο παιχνίδι με την Κηφισιά αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε σήμερα και μετά το τέλος της προπόνησης, ο Νίκος Μπαδήμας ανακοίνωσε στους ποδοσφαιριστές του την αποστολή για το παιχνίδι της Τετάρτης. Την 20άδα του Εργοτέλη αποτελούν οι: Τσέλιος, Τζελέπης, Σερβιλάκης, Ποζατζίδης, Κατσούρρι, Ντουμάνης, Mico, Κόλα, Αλεξάκης, Βουτσάς, Μπουτσάκης, Neral, Πέϊος, Κοκκίνης, Κωστανάσιος, Hossam, Bahr, Kwateng, Conraad, Πατρινός

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News