Νίκος Μπαδήμας: «Θα πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί για να πάρουμε τους τρείς βαθμούς»

Ποδόσφαιρο
Νίκος Μπαδήμας: «Θα πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί για να πάρουμε τους τρείς βαθμούς»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι δηλώσεις του προπονητή του Εργοτέλη και του τερματοφύλακα Θεμιστοκλή Τσέλιου

Δυο 24ωρα πριν την επερχόμενη αναμέτρηση του Εργοτέλη, κόντρα στην Επισκοπή (14/11,15.00) ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων»  Νίκος Μπαδήμας μαζί με τον τερματοφύλακα Θεμιστοκλή Τσέλιο, μίλησαν στην κάμερα του Ergotelis FC TV στο Youtube για το Κυριακάτικο ματς.

Συγκεκριμένα ο τεχνικός του Εργοτέλη, ανέφερε:

«Όλη την εβδομάδα έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά με τους ποδοσφαιριστές και το team μου για να είμαστε έτοιμοι στο παιχνίδι της Κυριακής. Εκεί όπου εκτός την απόδοση μας θα πρέπει να είμαστε και αποτελεσματικοί ώστε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς απέναντι σε έναν πολύ καλά οργανωμένα αντίπαλο μέσα στο γήπεδο. Στα ευχάριστα είναι οι επιστροφές κάποιων ποδοσφαιριστών που ήταν τραυματίες και θα μπορούν τώρα να πάρουν χρόνο συμμετοχής γεμίζοντας το ρόστερ, έχοντας έτσι περισσότερες επιλογές.» 

Με την σειρά του, ο ''κιτρινόμαυρος'' τερματοφύλακας σχολίασε:

«Το παιχνίδι της Κυριακής ήταν ένα άσχημο αποτέλεσμα αλλά όπως είχε δηλώσει και ο προπονητής κρατάμε την καλή εικόνα που είχε η ομάδα στο πρώτο ματς του πρωταθλήματος. Η προηγούμενη αναμέτρηση , ήταν για εμάς μια αρχή ένα καλό βήμα για να δούμε που βρισκόμαστε και τώρα κοιτάμε μόνο την Επισκοπή. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι όπως όλα τα υπόλοιπα που θα έρθουν στο πρωτάθλημα αυτό. Εμείς θα κρατήσουμε το πλάνο μας, θα κρατήσουμε τον τρόπο παιχνιδιού και πιστεύουμε ότι στο Παγκρήτιο και με την βοήθεια του κόσμου μας, να ανταπεξέλθουμε και να κερδίσουμε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News