Τυμπάκι: Ισοπαλία 1-1 για Εργοτέλη, κέρδισε τις εντυπώσεις ο ΑΟΤ

Ποδόσφαιρο
Τυμπάκι: Ισοπαλία 1-1 για Εργοτέλη, κέρδισε τις εντυπώσεις ο ΑΟΤ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι με τον Ζαφείρη, ισοφάρισε στο τέλος ο Κούατενγκ

Δυνατή φιλική αναμέτρηση έγινε σήμερα στο Τυμπάκι, με τον γηπεδούχο ΑΟΤ να κερδίζει τις εντυπώσεις στο ισόπαλο 1-1 με τον Εργοτέλη.

Οι «κιτρινόμαυροι» αγωνίστηκαν με πολλά νέα παιδιά ενώ σε κάποια διαστήματα του παιχνιδιού βγήκε κόπωση από την επίπονη προετοιμασία.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο με τέρμα του Ζαφείρη με τον Εργοτέλη να ισοφαρίζει στα τελευταία λεπτά με τέρμα του Κούατενγκ.

Το φιλμ του αγώνα:

3’ Απευθείας εκτέλεση φάουλ απ’ τον Κουρουθιανάκη η μπάλα ψηλά αουτ.

14’ Προβολή απ τον Κουρουθιανάκη από κοντινή απόσταση η μπάλα στην εξωτερική μεριά των διχτυών.

30’ Φάουλ απ τον Ποζατζίδη η μπάλα βρίσκει στο τοίχος και δυσκολεύει τον τερματοφύλακα όπου μπλοκάρει εν συνέχεια.

31’ Σέντρα απ τον Ντουμάνη στην καρδιά της άμυνας, ο Ποζατζίδης με προβολή στέλνει την μπάλα ελάχιστα πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι.

38’ Μεγάλη μπαλιά απ’ το κέντρο για την δεξιά πλευρά απ’ τον Πατελάκη εκεί όπου ανέβαινε ο Ποζατζίδης ο οποίος μπήκε με φορά στην περιοχή, έκανε το σουτ με την μπάλα να περνάει λίγο αουτ. 

42’ Δυνατό σουτ απ τον Σαβοίδάκη έξω απ την περιοχή η μπάλα φεύγει εκτός.

43’ Γκολ για τον ΑΟΤ από τον Ζαφείρη ο οποιος σύγκλινε απ τα αριστερά στην περιοχή έκανε το πλασέ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.

48’ Απευθείας εκτέλεση φάουλ απ’ τον Ζαφείρη ο Ψιμόπουλος αποκρούει με τις γροθιές σε κόρνερ.

51’ Απευθείας εκτέλεση φάουλ απ τον Ποζατζίδη από τα αριστερά, η μπάλα σταματάει στο δοκάρι και απομακρύνεται στην συνέχεια.

53’ Φάουλ απ’ τον Ζαφείρη ο Ψιμόπουλος αποκρούει με υπερένταση σε κόρνερ.

55’ Σέντρα ακριβείας απ τον Ποζατζίδη ο Σαβοϊδάκης παίρνει την κεφαλιά με τον τερματοφύλακα να μπλοκάρει.

68’ Δυνατό πλασέ απ τον Σερβιλάκη απ το ύψος του πέναλτι ο γκολκιπερ αποκρούει ενστικτωδώς.

70’ Ο Κούατενγκ κάνει μια εξαιρετική ενέργεια προς την περιοχή κόβει την μπάλα στον Αζίζι όπου πλασάρει με την μπάλα να φεύγει λίγο έξω.

87’ Ο Κούατενγκ ανατρέπεται και πέφτει στην περιοχή κερδίζοντας πέναλτι. Ο ίδιος το εκτέλεσε και ισοφάρισε με ωραιο πλασέ στην δεξιά γωνία.

Εργοτέλης (Νίκος Μπαδήμας): Ψιμόπουλος (Σταυρακάκης 60’) , Μίκο (Δασκαλάκης 46’) Θεοδωράκης (Κόλα 60’) Κατσούρι (Σπυριδάκης 46’) , Ντουμάνης (Σαβοϊδάκης 35’) , Πάγια (Στεφανάκης 60’) Ποζατζίδης (Σερβιλάκης 60’) Αλεξάκης (Βουτσάς 46’) Τσαμαντιώτης (Κούατενγκ 60’) Νικολακάκης (Αζίζι 60’)  Κωστανάσιος (Πατελάκης 35’)

ΑΟΤ: Δημαράκης, Δουλγεράκης, Βρεττός, Κουρουθιανακης, Γιαννακακης Φραγκιαδουλακης Τριαντης Παπανδρέου Παραθυρας Μεταξάκης Ζαφειρης, Έπαιξαν επίσης οι: Κουτεντάκης, Παπαδάκης, Σκατζάκης και Φουστανάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News