Εργοτέλης: Το επόμενο… βήμα με Μπαδήμα και οι ανανεώσεις συμβολαίων

Ποδόσφαιρο
Εργοτέλης: Το επόμενο… βήμα με Μπαδήμα και οι ανανεώσεις συμβολαίων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Το θέμα του νέου προπονητή είναι φυσικά σε πρώτο πλάνο για τους «κιτρινόμαυρους»

Οι εξελίξεις «τρέχουν» στον Εργοτέλη, αφού καθημερινές γίνονται επαφές για όλα τα ανοιχτά μέτωπα. Το θέμα του νέου προπονητή είναι φυσικά σε πρώτο πλάνο, ενώ υπάρχουν επαφές και για τους παίκτες που λήγουν τα συμβόλαιο τους.

Σε ότι αφορά την πρώτη περίπτωση, ο Νίκος Μπαδήμας είναι ένα… βήμα πιο μπροστά για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των «κιτρινόμαυρων». Όλα δείχνουν ότι η συμφωνία είναι προ των πυλών και κερδίζει την… κούρσα από τον έτερο βασικό υποψήφιο, που είναι επίσης Έλληνας και πέρυσι ήταν πρώτος προπονητής σε ομάδα.

Ο γενικός διευθυντής του Εργοτέλη, Γιώργος Τουτζάρης είναι στο στάδιο των τελικών επαφών και μέσα στο Σαββατοκύριακο ή το αργότερο τη Δευτέρα, θα ανακοινωθεί ο τεχνικός της ομάδας.

Επίσης, υπάρχουν συζητήσεις για γυμναστή και αναλυτή που θα στελεχώσουν το τεχνικό τιμ, αφού είναι δεδομένο ότι ο Μανόλης Σουτζής θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του νέου προπονητή.

Από κει και πέρα, σε ότι αφορά τα συμβόλαια που λήγουν, τα τυπικά απομένουν για τους Μπουτσάκη και Μπουρσέλη. Υπάρχει συμφωνία με τους δύο Ηρακλειώτες ποδοσφαιριστές, ενώ επίσης σε πολύ καλό δρόμο είναι οι περιπτώσεις των Μπάτζιου, Πεϊου, Κουατένγκ και Ποζατζίδη.

Διαφορετικά είναι τα δεδομένα για τον Τσέλιο, που θέλει να κάνει το βήμα για τη Super League και εξετάζει κάποιες επιλογές. Ο Παναιτωλικός φέρεται να είναι από τις ομάδες που έχει κάνει «κρούση» στον 23χρονο μέσο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News