Εργοτέλης: Έβγαλε αποστολή για Διαγόρα ο Ταουσιάνης

Ποδόσφαιρο
Εργοτέλης: Έβγαλε αποστολή για Διαγόρα ο Ταουσιάνης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των «κιτρινόμαυρων» για το αυριανό ματς στις 14:45

Με προπόνηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Παγκρητίου σταδίου ο Εργοτέλης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει της 8ης μάχης του πρωταθλήματος της SL 2 με τους κιτρινόμαυρους να δείχνουν έτοιμοι για την αναμέτρηση με τον Διαγόρα (14/02/2021 14:45 ERTSPORTS 4).

Η τελευταία προπόνηση είχε χαρακτήρα ενεργοποίησης. Αρχικά με προθέρμανση ενώ στην συνέχεια έγιναν μερικές ταχύτητες αντίδρασης και ακολούθησε δίτερμα μικρής διάρκειας. Στο φινάλε έγινε δουλειά στις στατικές φάσεις.

Όσον αφορά το ιατρικό δελτίο το ατομικό του πρόγραμμα συνέχισε ο Ντουμάνης ενώ θεραπεία έκανε ο Kwateng. Ο Σαρρής ακολούθησε κανονικό πρόγραμμα αλλά είναι ανέτοιμος για να μπει ακόμα σε αποστολή, ενώ ο Τσέλιος θα εκτίσει την τιμωρία του μετά την αποβολή του στο ματς της Τετάρτης στα Τρίκαλα.

Αναλυτικά οι παίκτες που επέλεξε το τεχνικό επιτελείο για το παιχνίδι κόντρα στους Ροδίτες είναι οι: Κατσιμήτρος, Τζελέπης, Κατσούρι, Νεράλ, Ποζατζίδης, Μποτέ, Κόλα, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Αλεξάκης, Πέιος, Μπουρσέλης, Μπουτσάκης, Κουτάντος, Κωστανάσιος, Μανουσάκης, Κόνραντ, Άπι, Πατρινός, Κοκκίνης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News