Εργοτέλης: Για νίκη… 6αδας σήμερα με Απόλλωνα Λάρισας

Ποδόσφαιρο
Εργοτέλης: Για νίκη… 6αδας σήμερα με Απόλλωνα Λάρισας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αποφασιστικότητα στον Εργοτέλη για το σημερινό κομβικό ματς στο Παγκρήτιο Στάδιο

Ο Εργοτέλης ανοίγει σήμερα την «αυλαία» για την 17η αγωνιστική της Super League 2, υποδεχόμενος τον Απόλλωνα Λάρισας στο Παγκρήτιο Στάδιο. Η αναμέτρηση που θα ξεκινήσει στις 4 το απόγευμα (ΕΡΤ Sports) είναι κομβικής σημασίας για τους «κιτρινόμαυρους», καθώς με νίκη θα… προσπεράσουν το σημερινό αντίπαλο τους.

Έτσι, η κατάκτηση των τριών βαθμών είναι ο μοναδικός στόχος, προκειμένου να βρεθούν στην πρώτη 6αδα και να μπουν για τα καλά στο «κυνήγι» των πλέι-οφ.

Στην ομάδα του Ηρακλείου υπάρχει αποφασιστικότητα και πίστη, ενώ το ευχάριστο είναι ότι τα αγωνιστικά προβλήματα μειώθηκαν στο ελάχιστο. Ο Γιάννης Ταουσιάνης έχει καταστρώσει τα πλάνα του, έχοντας στο μυαλό την καλύτερη δυνατή 11αδα, αλλά και εναλλακτικές επιλογές για τη διαχείριση του αγώνα.

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν αλλαγές συγκριτικά με το προηγούμενο ματς κόντρα στην ΑΕ Καραϊσκάκης, ενώ όλη την εβδομάδα έδωσε κατευθύνσεις στους ποδοσφαιριστές σύμφωνα με το αγωνιστικό προφίλ του αντιπάλου.

Κανονικά στις επιλογές του έμπειρου τεχνικού είναι ο Γιάννης Μπουτσάκης, ο οποίος και χθες προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα. Έτσι, υπάρχει μία ακόμη αξιόπιστη επιλογή για τον κεντρικό άξονα της μεσαίας γραμμής. Στο… απουσιολόγιο λόγω τραυματισμού είναι μόνο ο Μπρους, που συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα. Ο έμπειρος μέσος είναι στο τελικό στάδιο για την επάνοδο του, μετά την θλάση στον τετρακέφαλο.

Στην 19μελη αποστολή του Εργοτέλη μετέχουν οι εξής ποδοσφαιριστές: Καλογεράκης, Κατσιμήτρος, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Σπίριακ, Προβυδάκης, Μποτέ, Κοιλιάρας, Μπουρσέλης, Μπουτσάκης, Πέιος, Τσέλιος, Κατσούρι, Μανουσάκης, Ροβίθης, Έφορντ, Μπαράτα, Ατέφ, Ραμέζ.

Διαιτητής του αγώνα στο Παγκρήτιο Στάδιο έχει οριστεί ο Γκάμαρης από την Αθήνα, με βοηθούς τους Κολλιάκο και Σταυρόγλου από τον ίδιο σύνδεσμο.

1.ΠΑΣ Γιάννινα      37

2.Απόλλων Σμ.      33

3.Χανιά      28

4.ΑΕ Καραϊσκάκης      28

5.Λεβαδειακός      28

6.Απόλλων Λαρ.      27

7.Εργοτέλης      25

8.Παναχαϊκή      22

9.Δόξα Δράμας      20

10.Πλατανιάς      20

11.Απόλλων Π.      -3

12.Κέρκυρα      -3

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News