Εργοτέλης: Πρεμιέρα με ήττα στο 94ο λεπτό για την Κ19

Ποδόσφαιρο
Εργοτέλης: Πρεμιέρα με ήττα στο 94ο λεπτό για την Κ19

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φιλοξένησε στο Μαρτινέγκο τον Λεβαδειακό και έχασε με σκορ 0-1

Η πρεμιέρα για την Κ19 του Εργοτέλη στο πρωτάθλημα Νέων της Super League 2 δεν ήταν νικηφόρα, γνωρίζοντας την ήττα με 0-1 από τον Λεβαδειακό με γκολ στο 94ο λεπτό. Ο Εργοτέλης είχε αρκετές ευκαιρίες για να προηγηθεί στο σκορ, με το παιχνίδι να οδεύει στη λευκή ισοπαλία, αλλά στην εκπνοή οι φιλοξενούμενοι πήραν το τρίποντο.

Στο πρώτο ημίχρονο η πρώτη καλή ευκαιρία δημιουργήθηκε στο 33’ όταν από μπαλιά του Αλεξάκη και σέντρα του Λούσι από δεξιά ο Αζίζι από το σημείο του πέναλτι δεν κατάφερε να σκοράρει.

Τρία λεπτά αργότερα σε σουτ του Τσιώλη από δεξιά απέκρουσε ο Ψιμόπουλος.

Στο 42’ βαθιά μπαλιά από τον Αλεξάκη δεν πρόλαβε ο Λούσι κάτω από την πίεση δυο αμυντικών του Λεβαδειακού. Τελευταία καλή στιγμή για το πρώτο ημίχρονο στο 44’ με τον Αλεξάκη να εκτελεί φάουλ ο Λούσι να στρώνει την μπάλα στον Πλαϊτάκη η κεφαλιά του οποίου έφυγε ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του αντιπάλου τερματοφύλακα.

Στην επανάληψη η Κ19 Εργοτέλη ανέβασε ρυθμό είχε καθολική υπεροχή ευκαιρίες και ένα δοκάρι.

Στο 53’ φάουλ από τον Αλεξάκη και πλασέ του Πλαϊτάκη άουτ. Πολύ καλή στιγμή στο 57’ όταν ο Λούσι έβγαλε την σέντρα και ο Αζίζι με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι χάνοντας έτσι την ευκαιρία ν ανοίξει το σκορ.

Στο 85’ ο Κομνηνός εκτέλεσε φάουλ ο Σταματάκης πήρε την πρώτη κεφαλιά ο Λούσι την δεύτερη και η μπάλα κατέληξε ελάχιστα άουτ. Την ίδια τύχη είχε και η κεφαλιά του Αζίζι στο 90’ μετά από σέντρα του Κομνηνού αυτή την φορά.

Στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού και συγκεκριμένα στο 94’ ο Παντίσκος με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα χαρίζοντας στον Λεβαδειακό τους τρεις βαθμούς της νίκης.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Ψιμόπουλος, Λούσι Βενεράκης (57’ Στεφανάκης), Πλαϊτάκης, Θεοδωράκης, Πάγια (57’ Κομνηνός) , Χαϊντίνη (75’ Σταματάκης), Κουτάντος (80’ Μεχμετάϊ), Αζίζι, Αλεξάκης( 80’ Μπερνίκου), Καπουράνης

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Σιμιστάρας, Λαλιάτσας, Σπίρι, Κολιμάτσης, Πούλος, Μόλες, Μυτάκης, Λεχουρίτης (57’ Λέτης), Τσιώλης (87’ Κουκοδήμος), Βαγγέλωβ(73’ Μούτσος), Παντίσκος,

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News