Μάχη Κυπέλλου στα Τρίκαλα ο Εργοτέλης

Ποδόσφαιρο
Μάχη Κυπέλλου στα Τρίκαλα ο Εργοτέλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι «κιτρινόμαυροι» αγωνίζονται στις 19:30 (Cosmote Sport 1) απέναντι στην θεσσαλική ομάδα

Στα Τρίκαλα αγωνίζεται σήμερα (19.30) ο Εργοτέλης με την ομάδα του Ηρακλείου να θέλει να αλλάξει τη ροή των αποτελεσμάτων της (ξεκίνησε με δύο ήττες στο πρωτάθλημα) αρχής γενομένης από τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Με δεδομένο ότι οι "κιτρινόμαυροι" έκαναν καλή εμφάνιση κόντρα στον Πλατανιά και το τελικό αποτέλεσμα τους αδικεί, υπάρχει η πεποίθηση ότι στα επόμενα παιχνίδια οι καλές εμφανίσεις θα συνδυαστούν με τα αποτελέσματα. Βλέπετε, η αποστολή του Εργοτέλη δεν θα μείνει μόνο στα Τρίκαλα (χθες έγινε προπόνηση σε θεσσαλικό έδαφος πριν τον σημερινό αγώνα) αλλά θα υπάρχει και συνέχεια στην ηπειρωτική Ελλάδα με ταξίδι στα γειτονικά στα Τρίκαλα, Ιωάννινα για τον αγώνα πρωταθλήματος της 3ης αγωνιστικής της Super League 2 με τον ΠΑΣ. Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι ακολουθεί λοιπόν για το πρωτάθλημα.

Ωστόσο ο Γιάννης Ταουσιάνης έχει ζητήσει από τους παίκτες του να σκέφτονται μόνο το σημερινό ματς Κυπέλλου και σίγουρα η διάθεσή του έγινε καλύτερη από την προσθήκη στην αποστολή των Μπουρσέλη και Ροβίθη. Αμφότεροι ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στην Κίνα με την Εθνική Ενόπλων και επιστρέφοντας στην Ελλάδα ταξίδεψαν αμέσως από την Αθήνα στα Τρίκαλα.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που έχει πάρει μαζί του για την διπλή αποστολή ο Γιάννης  Ταουσιάνης είναι οι εξής: Καλογεράκης, Κατσιμήτρος, Μπάτζιος, Οικονόμου, Πέιος, Dominik, Μπούσης, Bote, Βουτσάς, Προβυδάκης, Κατσούρι, Bruce, Γροντής, Μπουτσάκης, Αλεξάκης, Τσέλιος, Barata, Efford, Kwateng, Σταθόπουλος, Ιατρούδης, Μανουσάκης. Απόντες στον αντίποδα οι Κοιλιάρας, Αζίζι και Τζελέπης.

Αναφορικά με τον θεσμό του Κυπέλλου, ο Γιάννης Ταουσιάνης έκανε το σχόλιό του μετά από το παιχνίδι του πρωταθλήματος με τον Πλατανιά και έδειξε πως ο θεσμός δεν αφήνει αδιάφορη την ομάδα του. Άλλωστε πρέπει να θυμίσουμε πως οι "κιτρινόμαυροι" έκαναν μια καταπληκτική πορεία στην περυσινή διοργάνωση, αφήνοντας εκτός θεσμού ουσιαστικά τον Άρη και στη συνέχεια τον ΟΦΗ. Η δήλωση Ταουσιάνη για το Κύπελλο ήταν: «Στα πλαίσια της διάκρισης μας εντάσσεται και το Κύπελλο και κάθε παιχνίδι που παίζουμε θέλουμε να το κερδίσουμε. Επειδή μπορεί να διαχειριστούμε κάπως διαφορετικά την εβδομάδα μας δε σημαίνει ότι δεν μας ενδιαφέρει».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News