Λύση συνεργασίας ή… έκπληξη με Κάιπερς;

Ποδόσφαιρο
Λύση συνεργασίας ή… έκπληξη με Κάιπερς;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καθοριστικό ραντεβού σήμερα της διοίκησης του Εργοτέλη με τον Βέλγο επιθετικό

Μετά από πολύ καιρό, ο... εξαφανισμένος Ούγκο Κάιπερς επανήλθε στην επικαιρότητα για τον Εργοτέλη. Ο Βέλγος επιθετικός βρίσκεται από χθες στο Ηράκλειο, μαζί με τον εκπρόσωπο του Ζακ Λίχτενσταϊν, καθώς αφίχθη μία ημέρα μετά τη βράβευσή του στη γιορτή του ΠΣΑΠ.

Μάλιστα, βρέθηκε στο Παγκρήτιο Στάδιο, όπου συνομίλησε με στελέχη των "κιτρινόμαυρων" και τους συμπαίκτες του.

Η πρωτοβουλία του Κάιπερς να έρθει στο Ηράκλειο και μάλιστα με τον μάνατζέρ του αφορά τη "σχέση" των δύο πλευρών, μετά την απόφασή του να μη μετέχει στις υποχρεώσεις της ομάδας, έχοντας συμβόλαιο ως τον Ιούνιο του 2019.

Τους προηγούμενες μήνες, ο Εργοτέλης προέβη σε όλες τις νομικές ενέργειες, ώστε να είναι «κατοχυρωμένος», ενώ για σήμερα έχει προγραμματιστεί ένα καθοριστικό ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές. Μένει να δούμε αν η πλευρά του Βέλγου θα επιδιώξει τη λύση της συνεργασίας ή θα γίνει η "έκπληξη" με το ενδεχόμενο να "ενεργοποιηθεί" και πάλι στους "κιτρινόμαυρους".

Η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ για το θέμα αναφέρει: «Ο Ούγκο Κάιπερς, με αφορμή την άφιξή του στην Ελλάδα για τη βράβευσή του στην 37η γιορτή του ΠΣΑΠ, ήρθε σήμερα (σ.σ. χθες) το πρωί στο Ηράκλειο με τον μάνατζέρ του. Ο Βέλγος επιθετικός βρέθηκε στο Παγκρήτιο, όπου και συνομίλησε με τους "κιτρινόμαυρους". Η άφιξη του Κάιπερς στην πόλη μας με τον ατζέντη του "συνδέεται" με διαδικαστικά θέματα που αφορούν το συμβόλαιό του, με το οποίο δεσμεύεται έως το τέλος της αγωνιστικής σεζόν με την ομάδα μας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News