Κλείνει το Παγκρήτιο, ψάχνει έδρα ο Εργοτέλης

Ποδόσφαιρο
Κλείνει το Παγκρήτιο, ψάχνει έδρα ο Εργοτέλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Σε αναζήτηση γηπέδου βρίσκεται ο Εργοτέλης για να το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι του με την Κέρκυρα στις 9 Δεκεμβρίου. Οι «κιτρινόμαυροι» δεν θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Παγκρήτιο, το οποίο θα παραμείνει κλειστό ως τις 19/12, προκειμένου να γίνουν οι προγραμματισμένες εργασίες συντήρησης στον χλοοτάπητα (γενική σπορά με ψυχρόφιλο χλοοτάπητα).

Οι εργασίες είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητες, όπως φάνηκε στα τελευταία παιχνίδια του Εργοτέλη, την ώρα μάλιστα που το Στάδιο είναι υποψήφιο για να αποτελέσει την επόμενη έδρα της Εθνικής ομάδας.

Τα υποψήφια γήπεδα που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο Εργοτέλης για το παιχνίδι με την Κέρκυρα είναι του ΟΦΗ και του Ηροδότου. Πιθανότερο είναι να χρησιμοποιηθεί το γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού που είναι διαθέσιμο εκείνη την αγωνιστική, μιας και ο Ηρόδοτος θα παίξει εκτός έδρας στα Τρίκαλα. Αντίθετα, ο ΟΦΗ υποδέχεται στις 9/12 τον Παναθηναϊκό στο «Γεντί Κουλέ».

Με τα τωρινά δεδομένα δεν δημιουργείται θέμα με τον αγώνα Κυπέλλου του Εργοτέλη με τον Άρη, ο οποίος έχει οριστεί για τις 20 Δεκεμβρίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News