Έμειναν στο μηδέν Εργοτέλης και Πανθηραϊκός

Ποδόσφαιρο
Έμειναν στο μηδέν Εργοτέλης και Πανθηραϊκός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το φιλικό παιχνίδι που έδωσε ο Εργοτέλης στο γήπεδο Νέας Αλικαρνασσού με αντίπαλο τον Πανθηραϊκό.

Η πρώτη καλή ευκαιρία του παιχνιδιού ήρθε στο 12’ έπειτα από γύρισμα του Μπουτσάκη ο Ιατρούδης έπιασε ένα ωραίο σουτ αλλά ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων απέκρουσε τη μπάλα.

Ο Μπουρσέλης στο 34’ εκτέλεσε ένα φάουλ με την μπάλα να περνάει ελάχιστα δίπλα απ’ το δοκάρι, ενώ τρία λεπτά μετά ο Έφορντ αστόχησε σε τετ α τετ στέλνοντας την μπάλα άουτ. Λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου ο Πανθηραϊκός κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο Μανιάς με τον Κατσιμήτρο να πέφτει σωστά στην γωνία του και να αποκρούει τη μπάλα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Εργοτέλη να χάνει μια καλή ευκαιρία στο 50’ όταν ο Μπουρσέλης εκτέλεσε φάουλ και ο Μπάτζιος πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε εκτός. Το σκορ έμεινε μέχρι το φινάλε με τις δύο ομάδες να μην πετυχαίνουν κάποιο τέρμα.

Εργοτελης: Κατσιμήτρος(60' Χανιωτακης), Μαζουλουξης, Γιακούμπου, Μπατζιος, Οικονόμου (46' Πατάς), Βογιατζής (46' Καπνιδης) Τσέλιος, Μπουτσακης, Ιατρουδης, Μπουρσελης, Έφορντ.

Πανθηραϊκός: Διαμαντής, Γκικας(81 Συνολακης), Τσικρος (81' Τσακα), Μπιρμπίλη, Παληγιωργος, Λούκα, Κόντι (86' Αγοραστος), Κωσταντινοφ, Γαϊδαρτζης (68' Ξυρος) , Μανιάς, Ντουμος (50' Πολυκρετης).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News