Η ήττα του Εργοτέλη από τη Δόξα Δράμας (vid)

Ποδόσφαιρο
Η ήττα του Εργοτέλη από τη Δόξα Δράμας (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Εργοτέλης γνώρισε την ήττα από τη Δόξα Δράμας στο Παγκρήτιο Στάδιο, σε ένα πισωγύρισμα για την ομάδα του Τάκη Γκώνια.

Με καλή κυκλοφορία και σημαντικές φάσεις για γκολ, ο Εργοτέλης έδειχνε στο πρώτο ημίχρονο να ελέγχει το παιχνίδι, όμως τα πάντα γκρεμίστηκαν στην επανάληψη, όπου δέχτηκε γκολ και είχε μηδενική αντίδραση. Όταν ξύπνησε ήταν αργά, αλλά έχει και κάθε λόγο να διαμαρτύρεται για μια φάση στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Σταματάκος μπήκε στην περιοχή και ανατράπηκε, αλλά συνέχισε τη φάση και έστειλε την μπάλα στο δοκάρι! Ο Εργοτέλης ζήτησε έντονα το πέναλτι, που δε δόθηκε ποτέ, παρότι υπήρξε παράβαση...

Στο α’ ημίχρονο η Δόξα ήταν ταμπουρωμένη στο μισό γήπεδο, αλλά είχε την πρώτη ευκαιρία στο παιχνίδι στο 11’ με τον Μπαϊκαρά. Στη συνέχεια ο Εργοτέλης ανέβασε το ρυθμό του, απείλησε στο δίλεπτο 20’-21’ με Κάιπερς και Σταματάκο και έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία στο 30’! Σε αντεπίθεση με τον Σταματάκο, η μπάλα έφτασε στον Έφορντ, που εντελώς μόνος πλάσαρε άουτ.

Στην επανάληψη, η Δόξα μπήκε πολύ δυνατά και ο Εργοτέλης είχε χάσει εντελώς τη συνοχή του. Το γκολ δεν άργησε να έρθει, με την άμυνα να “κολλάει” σε εκτέλεση φάουλ και τον Μαρκόπουλο από κοντά να κάνει το 0-1. Το γκολ επηρέασε αρνητικά τον Εργοτέλη, ο οποίος δεν μπορούσε να βρει διαδρόμους προς την εστία της Δόξας. Όταν τα κατάφερε ήταν αργά, με τη φάση που περιγράψαμε λίγο πιο πάνω, όταν ο Σταματάκος είχε δοκάρι κι ενώ του είχε γίνει πέναλτι, ενώ στο 96’ μια κεφαλιά του Κάιπερς πέρασε ελάχιστα άουτ και παράλληλα ακούστηκε το τελικό σφύριγμα του διαιτητή Ανούσου (Λακωνίας).

Παρακολουθείστε παρακάτω στο βίντεο της ΚΡΗΤΗ ΤV τις καλύτερες στιγμές και το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση στο Παγκρήτιο Στάδιο και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών όπως τις μετέδωσε η εκπομπή extra sport:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News