default-image

Παρελθόν από την ΑΕΚ ο Σαβέφσκι

Ποδόσφαιρο
Παρελθόν από την ΑΕΚ ο Σαβέφσκι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τρόπο που θα αντιμετωπιζόταν ένας οποιοσδήποτε… σκάουτερ λύθηκε η συνεργασία της ΑΕΚ με τον Τόνι Σαβέφσκι. Το συμβόλαιο της μεγάλης μορφής της «Ένωσης» έληγε στις 30 Ιουνίου και απόφαση της ΠΑΕ (όπως αποδείχθηκε) ήταν να μην ανανεωθεί.

Παράπονο του ίδιου όμως -το οποίο διατύπωσε με τη σεμνότητα που εκτός της αξίας του τον καταξίωσε στα μάτια του κόσμου- είναι πως κανείς δεν μπήκε καν στη διαδικασία να μιλήσει μαζί του.

«Τελείωσε το συμβόλαιο μου στις 30/6 και κανείς δεν επικοινώνησε μαζί μου να μου πει κάτι. Αυτό ήταν, δεν υπάρχει λόγος να συζητάμε τι έγινε ή δεν έγινε. Δεν έχει σημασία. Δεν ανήκω πια στο δυναμικό της ΑΕΚ και αυτή είναι η ουσία», ανέφερε στο «aek365» ο Σαβέφσκι.

Ερωτώμενος, δε, για το αν θα έμενε στην ΑΕΚ, στην περίπτωση που του γινόταν τώρα κρούση, απάντησε χαρακτηριστικά: «Δεν υπάρχει πρόταση και με το “αν” δεν υπάρχει λόγος να το συζητάμε. Υποθετικά δεν μπορούμε να πούμε τίποτα».

Όλα αυτά, όμως, προφανώς και δεν αλλάζουν τη σχέση του Σαβέφσκι με την ΑΕΚ, για το μέλλον της οποίας είναι φανερή και η δική του αγωνία: «Μακάρι η ΑΕΚ να βρει το δρόμο της. Είναι γνωστό ότι η ομάδα χρειάζεται χρήματα. Μακάρι να τα βρει. Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία. Μόνο ο Θεός ξέρει τι θα γίνει».

Πηγή: sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News