default-image

Oι Κινέζοι θέλουν να μπουν και χορηγοί στην ΑΕΚ!

Ποδόσφαιρο
Oι Κινέζοι θέλουν να μπουν και χορηγοί στην ΑΕΚ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ Ανδρέας Δημητρέλος συναντήθηκε με τους εκπροσώπους της CSCEC και άκουσε να του τονίζουν πως ενδιαφέρονται πολύ σοβαρά για το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, δίνοντας του έναν φάκελο με αρκετά κατασκευαστικά έργα της εταιρείας.

Ο κ. Δημητρέλος πήρε την πάσα από του Κινέζους και τους τόνισε πως εάν και εφόσον αναλάβουν το έργο, θα ήθελε να δώσουν και μια οικονομική βοήθεια στην ομάδα. Προς έκπληξη του ίδιου, οι Κινέζοι ξεκαθάρισαν πως δεν θέλουν να εμπλακούν σε καμία περίπτωση στα διοικητικά της ομάδας, αλλά είναι διατεθειμένοι να ενισχύσουν οικονομικά όχι μόνο την ΠΑΕ αλλά και όλο τον σύλλογο, σε μορφή χορηγίας.

Ποσά έχουν κυκλοφορήσει αρκετά σε εφημερίδες και σε site, σύμφωνα όμως με πληροφορίες  το ποσό θα είναι πάνω από 5 εκ. ευρώ. Πρόκειται λοιπόν, σε περίπτωση που ολοκληρωθεί το deal, για μια συμφωνία ανάσα για ολόκληρη την ΑΕΚ, καθώς και γήπεδο θα χτιστεί και τα ταμεία του δικεφάλου θα ενισχυθούν.

Μάλιστα, ένα τέτοιο project θα μπορούσε να προσελκύσει ακόμα περισσότερους επενδυτές και χορηγούς. Με λίγα λόγια, μόνο κερδισμένη μπορεί να βγει η ΑΕΚ από αυτή την συμφωνία. Όλα όμως, είναι στο χέρι της Ερασιτεχνικής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News