Χαμός με τον κόσμο της ΑΕΚ σε Ελλάδα και εξωτερικό, όλοι περιμένουν τα εισιτήρια "διαρκείας"...

Ποδόσφαιρο
Χαμός με τον κόσμο της ΑΕΚ σε Ελλάδα και εξωτερικό, όλοι περιμένουν τα εισιτήρια "διαρκείας"...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χαμός με τον κόσμο της ΑΕΚ σε Ελλάδα και...εξωτερικό, αναφορικά με τα εισιτήρια διαρκείας της επόμενης σεζόν. Αμέσως μετά το ματς με τον Άρη, στο οποίο η ομάδα αγκάλιασε το Πρωτάθλημα, το τηλεφωνικό κέντρο της ΠΑΕ πήρε… φωτιά. Χιλιάδες τηλεφωνήματα από Αθήνα, επαρχία αλλά και εξωτερικό με ερωτήσεις για τις μαγικές κάρτες του Ναού. Όπως τονίζει και η ΑΕΚ εδώ και αρκετό διάστημα η εικόνα είναι σαν να έχει ξεκινήσει ήδη η περίοδος της διάθεσης.

Το μεγάλο ερώτημα είναι βέβαια πότε θα γίνει επίσημα η έναρξη. Πρέπει να θεωρείται δεδομένο πάντως ότι έως τις 15 Ιουνίου θα έχει ξεκινήσει. Το μόνο σίγουρο αυτή τη στιγμή είναι ότι στο πρώτο στάδιο θα δοθεί ευκαιρία στους κατόχους διαρκείας να ανανεώσουν τις κάρτες τους (πλην των κατόχων στις θύρες 46-48 που έχουν υπογράψει σχετικό όρο). Δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα τι θα γίνει με τις θύρες οι οποίες στα ευρωπαϊκά ματς θα δίνονται στους φιλοξενούμενους.

Όλα δείχνουν ότι η συντριπτική πλειονότητα κατόχων θα ανανεώσει και στην ελεύθερη διάθεση θα βγουν λίγα εισιτήρια που θα εξαφανιστούν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News