Πιστεύει στην κατάκτηση της 5ης θέσης ο Βαφέας

Ποδόσφαιρο
Πιστεύει στην κατάκτηση της 5ης θέσης ο Βαφέας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο αμυντικός του ΟΦΗ αναφέρθηκε επίσης στο καλό β΄ημίχρονο στο ΟΑΚΑ…

Την πίστη του ότι ο ΟΦΗ θα τερματίσει στην 5η θέση της βαθμολογίας των play off εξέφρασε μετά το τέλος της αναμέτρησης με την ΑΕΚ ο Νίκος Βαφέας.

Ο αμυντικός της ομάδας του Ηρακλείου τόνισε ότι είναι εφικτή η 5η θέση και η κατάκτηση των βαθμών που χρειάζονται για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος.

«Δεν ξεκινήσαμε καλά, η ΑΕΚ μπήκε πιο δυνατά, δεχθήκαμε δύο γκολ και δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε. Στο δεύτερο μέρος κάναμε καλύτερη προσπάθεια αλλά δεν ήταν αρκετή για την ανατροπή».

Για τη διαφορά της απόδοσης του πρώτου με του δεύτερου ημιχρόνου και αν μέτρησε η απειρία: «Δεν έχει να κάνει με την απειρία, η ομάδα εμπιστεύεται όλους τους παίκτες. Λάθη γίνονται συνέχεια και δουλεύουμε πάνω σε αυτό το κομμάτι για να βελτιώσουμε την απόδοση μας και να παίρνουμε ότι αξίζουμε».

Για την πέμπτη θέση: «Είναι εφικτή, πιστεύω ότι θα τερματίσουμε πέμπτοι στα play off, θα πάρουμε τους βαθμούς που πρέπει για να τα καταφέρουμε», δήλωσε στην κάμερα της NOVA .

«Δύσκολη νίκη…»

Από την άλλη, δύσκολη χαρακτήρισε τη νίκη της ΑΕΚ ο Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς, που έπλεξε το εγκώμιο του ΟΦΗ. «Δύσκολη νίκη. Ο ΟΦΗ είναι καλή ομάδα. Τα πόδια ήταν βαριά σήμερα, όταν έχεις ματς Κυριακή-Τετάρτη είναι φυσικό. Ήταν μια καλή νίκη» είπε ο ποδοσφαιριστής που αναφέρθηκε και στη μάχη της 2ης θέσης: «Είμαστε πιο κοντά, πρέπει να βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Το πλέον σημαντικό είναι το επόμενο με τον Παναθηναϊκό».

Για το ότι είχε ευκαιρία να σκοράρει τόνισε: «Δεν τα κατάφερα, ελπίζω σύντομα να πετύχω το πρώτο μου γκολ» ενώ ρωτήθηκε και για το γεγονός ότι ο πατέρας του είπε ότι είναι καλύτερος από ότι ήταν εκείνος: «Δεν ξέρω αν είμαι καλύτερος. Έχω δρόμο μπροστά μου, ελπίζω να φτάσω κάποτε το επίπεδο του».

Τέλος για τον Καρέρα και τις ευκαιρίες που του δίνει ο Σαμπανάτζοβιτς είπε: «Είμαι ευγνώμων στον προπονητή. Το σημαντικό είναι η ομάδα να πηγαίνει καλά και εγώ θα συνεχίσω τη δουλειά».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News