Η Χόνβεντ έκανε αίτημα αλλαγής έδρας με την ΑΕΚ

Ποδόσφαιρο
Η Χόνβεντ έκανε αίτημα αλλαγής έδρας με την ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ουγγρική ομάδα χρησιμοποιεί το γήπεδο της ΜΤΚ γιατί το δικό της ανακατασκευάζεται και σήμερα αλλά και στις 8 Αυγούστου δεν μπορεί να το χρησιμοποιήσει.

Θέμα με την έδρα του αγώνα της ΑΕΚ με τη Χόνβεντ εάν αυτή τελικά προκριθεί... Η ουγγρική ομάδα χρησιμοποιεί το γήπεδο της ΜΤΚ γιατί το δικό της ανακατασκευάζεται και σήμερα (στο ματς με την Κραϊόβα, έδρα θα είναι το Γκιορ) αλλά και στις 8 Αυγούστου δεν μπορεί να το χρησιμοποιήσει.

Οι Ούγγροι, μετά την κλήρωση υπέβαλλαν αίτημα για να αλλάξει η έδρα και το εκτός έδρας ματς να διεξαχθεί στις 15 Αυγούστου για να μπορούν να μπορούν να παίξουν στο γήπεδο της ΜΤΚ και να αποφευχθεί η ταλαιπωρία της έξτρα μετακίνησης.

Το αίτημα των Ούγγρων σε συνεννόηση με τον Μιγκέλ Καρντόσο όμως μας δεν έγινε δεκτό. Ωστόσο, εδώ θα πρέπει να επισημάνουμε ένα μεγάλο... «αλλά».

Εάν ο Ολυμπιακός δεν προκριθεί επί της Πλζεν και συνεχίσει στο Europa League, τότε θα παίξει και εκείνος γηπεδούχος στις 15 Αυγούστου με Αντβέρπ.

Σε αυτό το ενδεχόμενο η έδρα του αγώνα της ΑΕΚ θα αλλάξει αναγκαστικά βάσει του κανονισμού της UEFA αφού η ομάδα που προέρχεται από το Champions League δεν αλλάζει έδρα, αλλάζει η έτερη.

Πηγή: sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News