default-image

Οι δηλώσεις των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ για την ιστορική πρόκριση

Ποδόσφαιρο
Οι δηλώσεις των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ για την ιστορική πρόκριση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η συμμετοχή στους ομίλους και η στήριξη του κόσμου της Ένωσης...

Στην ιστορική επιστροφή της ΑΕΚ στους Ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ στάθηκε ο Αντρέ Σιμόες μετά το χθεσινό 1-1 με την Βίντι.

«Είναι μια ιστορική ημέρα για την ΑΕΚ, λείπαμε πολλά χρόνια από το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά απόψε τα καταφέραμε με τη βοήθεια του κόσμου μας που ήρθε να μας δει σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι.Περιμένω και σκέφτομαι την κλήρωση για τους ομίλους, το μεγαλείο του ποδοσφαίρου είναι ότι μπορείς να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου», είπε ο Πορτογάλος μέσος και συνέχισε:

«Όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν σκεφτεί το Τσάμπιονς Λιγκ από παιδιά, δεν χρειάζεται να γνωρίζω τους παίκτες της Βίντι προσωπικά για να ξέρω ότι και αυτοί ήθελαν να γίνουν επαγγελματίες και να φτάσουν εδώ. Σήμερα, όμως, η μέρα και η νύχτα ανήκουν στην ΑΕΚ, γράψαμε μια φανταστική "σελίδα" στην ιστορία του συλλόγου».

Στο γεγονός ότι τα ματς του επιπέδου του Τσάμπιονς Λιγκ δεν είναι ποτέ εύκολα αναφέρθηκε ο Μιχάλης Μπακάκης. «Αυτά τα παιχνίδια δεν είναι όσο εύκολα φαίνονται και, παρά το προβάδισμα, υπήρχε αρκετό άγχος. Εμείς πάμε για πρώτη φορά σε ομίλους και η ομάδα μετά από δώδεκα χρόνια και ευτυχώς τέλος καλά, όλα καλά.

Πρέπει να το ευχαριστηθούμε. Όταν ακούω τον ύμνο του Τσάμπιονς Λιγκ, ανατριχιάζω. Είμαστε στην "ελίτ" του ποδοσφαίρου και είμαστε χαρούμενοι που τα καταφέραμε. Θα πάρουμε και εμπειρίες για τη συνέχεια».

Για την αμέριστη συμπαράσταση του κόσμου της ΑΕΚ μίλησε ο Ούρος Τσόσιτς. «Ευχαριστούμε τον κόσμο, ήταν εκπληκτικοί σήμερα και τους ευχαριστούμε. Χωρίς αυτούς δεν θα καταφέρναμε τίποτα. Αυτό το ματς αποτελεί παρελθόν και κοιτάμε τον Αστέρα Τρίπολης και την κλήρωση, καθώς έχουμε δύσκολη συνέχεια.Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Είμαστε κάτι παραπάνω από φίλοι και αποδείξαμε πολλά απόψε».

Στο γεγονός ότι η ΑΕΚ από την Β΄ Εθνική κατάφερε να βρεθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ,αναφέθηκε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος. «Καταφέραμε από τη Β’ Εθνική να φτάσουμε να παίζουμε Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν χωράνε λόγια. Θα παίξουμε και θα το ζήσουμε. Αυτά τα ματς έτσι είναι. Σε δύο φάσεις σε δύο παιχνίδια χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και δεχτήκαμε ισάριθμα γκολ.

Έτσι είναι το ποδόσφαιρο και πλέον πρέπει να το ευχαριστηθούμε. Δεν έχω τι να πω. Ανατριχιάζω μόνο που το σκέφτομαι. Εγώ είμαι Λίβερπουλ, αλλά δεν ξέρω και πολύ αν θέλω να παίξουμε με αυτή».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News