Μπετεινάκης: «Ο Γιούχτας θα είναι πάντα μέσα στην καρδιά μου»

Ποδόσφαιρο
Μπετεινάκης: «Ο Γιούχτας θα είναι πάντα μέσα στην καρδιά μου»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Αρχανιώτης παράγοντας έθεσε στην διοίκηση την παραίτησή του από την θέση του Γενικού Αρχηγού

Ο Γιώργος Μπετεινάκης μετά από αρκετά χρόνια στη θέση του Γενικού Αρχηγού του Γιούχτα, με σπουδαία προσφορά στο σύλλογο, πήρε την απόφαση να αποχωρήσει, θέτοντας την παραίτησή του στην διάθεση της διοίκησης. Σε δήλωσή του ο Αρχανιώτης παράγοντας αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Μετά από πέντε χρόνια ενεργής παρουσίας στα διοικητικά της αγαπημένης μου ομάδας, την ομάδα της καρδιάς μου και του τόπου μου, τον Γιούχτα, είμαι τόσο στη δύσκολη όσο και στην δυσάρεστη θέση να θέσω στην διοίκηση την παραίτησή μου από τη θέση του Γενικού Αρχηγού.

Όλα αυτά τα χρόνια αφιέρωσα πολλές ώρες για την ομάδα του Γιούχτα που την θεωρούσα ως δεύτερο σπίτι μου. Στέρησα πολύτιμο χρόνο από την οικογένειά μου για να βρίσκομαι εκεί, πάντα δίπλα ενεργός για το καλό της ομάδας. Δυστυχώς η προσφορά μου αυτή δεν εκτιμήθηκε.

Όπως δεν εκτιμήθηκε και η φιλοσοφία που είχα,  ο Γιούχτας να στηριχτεί από τα νέα παιδιά, από ταλέντα που θα προωθούνται μέσα από τη δουλειά που γίνεται στην Ακαδημία, από ποδοσφαιριστές που κατάγονται από τις Αρχάνες και την ευρύτερη περιοχή.

Όπως και να έχει ο Γιούχτας είναι μέσα στην καρδιά μου, γιατί είναι πάνω από όλα μια ιδέα και εύχομαι πάντα να  πρωταγωνιστεί και να βρίσκεται ψηλά…

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τον άνθρωπο που μου εμπιστεύτηκε να υπηρετήσω την ομάδα μου από τη θέση του Γενικού Αρχηγού, χωρίς ποτέ να προσβάλω κανέναν και με σεβασμό στον υπεύθυνο ρόλο που είχα αναλάβει…»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News