Πόρος: «Ιστορικό το φιλικό με τον ΟΦΗ»

Ποδόσφαιρο
Πόρος: «Ιστορικό το φιλικό με τον ΟΦΗ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ανακοίνωση των «μπλε» για το παιχνίδι του Σαββάτου

Το φιλικό του Πόρου με τον ΟΦΗ, είναι μια ξεχωριστή στιγμή για τους «μπλε».

Όπως αναφέρουν στη σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για μια ιστορική αναμέτρηση με την κορυφαία ομάδα της Κρήτης.

Αναλυτικά: «Κορυφαία στιγμή στην εννιάχρονη ιστορία των "μπλε" και επιβράβευση για όλους όσους ασχολούνται, δημιούργησαν και τρέχουν αυτή την ομάδα, η φιλική αναμέτρηση με την κορυφαία ομάδα της Κρήτης και μία από τις μεγαλύτερες στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Το ιστορικότερο ραντεβού του Πόρου: Τεστ με ΟΦΗ Σάββατο μεσημέρι στο ΒΑΚ! Όπως ενημέρωσαν την Τετάρτη το πρωί (06/10) οι "ασπρόμαυροι" "η ομάδα μας θα δώσει το Σάββατο στο ΒΑΚ (12:00) φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με τον Πόρο. Θα είναι κεκλεισμένων τόσο για φιλάθλους όσο για δημοσιογράφους".

Το πιο δυνατό τεστ για τον Πόρο με αντίπαλο ομάδα Super League θ' αποτελέσει και την πρόβα τζενεράλε του πριν τη σέντρα της Γ' Εθνικής, εφόσον αυτή ξεκινήσει τελικά στις 17 Οκτωβρίου. Οι " μπλε" θα τεστάρουν και θα μετρήσουν  δυνάμεις με τον Ανδρέα Σκέντζο να τσεκάρει την αγωνιστική ετοιμότητα των παικτών που έχει στο μυαλό του για την έναρξη του πρωταθλήματος, δίνοντας χρόνο και στους υπόλοιπους που είναι ετοιμοπόλεμοι.

Οι ποδοσφαιριστές του Πόρου ξεκουράστηκαν μετά το τριήμερο ρεπό Σάββατο (02/10), Κυριακή (03/10) και Δευτέρα (04/10) που τους έδωσε ο έμπειρος τεχνικός και από την Τρίτη το πρωί (05/10) επέστρεψαν στις προπονήσεις. Ο Ανδρέας Σκέντζος δεν θα έχει στη διάθεσή του και με τον ΟΦΗ τους γνωστούς απόντες Νάκα (διάταση συνδέσμων στο γόνατο), Μπέλιτς (κάκωση οπίσθιος χιαστός), που συνεχίζουν τις θεραπείες, ενώ νοκ - άουτ τέθηκαν και οι επίσης τραυματίες Πανάγου (ενοχλήσεις στον τένοντα, θα κάνει μαγνητική για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος) και Καστελλιανάκης (οίδημα στο πέλμα).

Από την άλλη ο Νίκος Νιόπλιας θα έχει τη δυνατότητα να δει αγωνιζόμενους τους Τοραλ, Μεγιάδο που μετρούν αντίστροφα για να επιστρέψουν στη δράση αλλά να πάρει κι άλλο παιχνίδι στα πόδια του ο Ναμπί μετά την ολιγόγεπτη αλλά γεμάτη και με πολύ όμορφο γκολ μάλιστα συμμετοχή του με τον ΠΑΟΚ».

Η προετοιμασία του Πόρου συνεχίστηκε σήμερα, ενώ μετά το τέλος είχε προγραμματιστεί μπάρμπεκιου από τον Σωτήρη Τσάτσο, που παντρεύτηκε πρόσφατα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News