Μαν. Σκύβαλος: Τα λόγια των ποδοσφαιριστών το καλύτερο «παράσημο»

Ποδόσφαιρο
Μαν. Σκύβαλος: Τα λόγια των ποδοσφαιριστών το καλύτερο «παράσημο»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με ψηλά το κεφάλι η αποχώρησή του από την τεχνική ηγεσία του Ηροδότου

Τελειώνοντας το περσινό πρωτάθλημα και τα μπαράζ της Γ' Εθνικής, με τον Ηρόδοτο απόλυτο θριαμβευτή, ο Μανόλης Σκύβαλος πρόβαλε ως το ακλόνητο φαβορί για να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας. Προπονητής νέος, άφθαρτος και εξελίξιμος, με εγγύηση την τρομερή δουλειά που έκανε πέρυσι στο σύλλογο, διέθετε όλα τα φόντα για να συνεχίσει στον πάγκο. Έκτοτε πολλά άλλαξαν στον Ηρόδοτο και η μοίρα που «κατατρέχει» τους προπονητές τον έφερε τελικά εκτός ομάδας. Είναι όμως σίγουρο ότι αποχωρεί με ψηλά το κεφάλι, έχοντας συντελέσει σε μια ιστορική επιτυχία του συλλόγου.

Αυτό πάντως που κέρδισε πάνω απ' όλα ο Σκύβαλος ήταν τα αποδυτήρια. Κατάφερε από την πρώτη στιγμή να είναι οι παίκτες οι πρωταγωνιστές, πήρε το 100% από εκείνους, δημιούργησε μια σχέση εμπιστοσύνης. Τα αποδυτήρια του Ηροδότου αποτέλεσαν «ευαγγέλιο» για την άνοδο. Γι' αυτό και σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές μιλούν με τα καλύτερα λόγια για εκείνον, απονέμοντάς του το καλύτερο «παράσημο» για τη δουλειά του.

Είναι χαρακτηριστικά τα όσα έγραψε στην προσωπική του σελίδα ο εκ των αρχηγών του Ηροδότου, Γιάννης Κοιλιάρας, λόγια που απηχούν σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα:  «Ήταν τιμή μου και νιώθω τυχερός που συνεργάστηκα μαζί σου. Ήρθες και ήμασταν πίσω στην βαθμολογία και κατάφερες να μας βγάλεις τον καλύτερο μας εαυτό και αυτό φάνηκε στο γήπεδο από το πρώτο παιχνίδι. Είσαι άνθρωπος με άλφα κεφαλαίο και αυτό το γνωρίζω καλά, με καθαρό βλέμμα και χαμόγελο. Εύχομαι υγεία σε εσένα και την οικογένεια σου και να ξέρεις ότι έκανες έναν αληθινό φίλο εδώ στον Αλικαρνασσό».

Σε ανάλογο ύφος αναφέρθηκε σε ανάρτησή του για τον Μ. Σκύβαλο ο εξωδιοικητικός παράγοντας του Ηροδότου, Στέλιος Λεονταράκης: «Μπορεί να άργησες λίγους μήνες να έρθεις στην ομάδας μας αλλά ήρθες την κατάλληλη στιγμή…Ήσουν το κομμάτι που έλειπε από το παζλ μας για να φτάσουμε στην κορυφή! Στο προπονητικό κομμάτι, μαζί το τιμ σου, σου ανήκει ολοκληρωτικά η επιτυχία! Σε ευχαριστούμε για όλα! Εις το επανιδείν…».

Αναμφίβολα μπορεί ο Μανόλης Σκύβαλος μπορεί να μην έδρεψε τους καρπούς της περσινής επιτυχίας και να κοουτσάρει τον Ηρόδοτο στη Super League 2 όμως είναι δεδομένο ότι αργά ή γρήγορα θα επιστρέψει στους πάγκους, θα δώσει και πάλι πρωταγωνιστικό νεύμα και το μέλλον του επιφυλάσσει μια σπουδαία προπονητική καριέρα…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News