ΑΟ Δαμάστας: «Ποδοσφαιρική σοβαρότητα, ικανότητα και εξαιρετικές επιλογές»

Ποδόσφαιρο
ΑΟ Δαμάστας: «Ποδοσφαιρική σοβαρότητα, ικανότητα και εξαιρετικές επιλογές»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ανακοίνωση με αφορμή την μεταγραφή των Μεϊρέλες και Ολιβέιρα στον ΠΟΑ

Δύο παίκτες που εντυπωσίασαν τα προηγούμενα χρόνια με τη φανέλα του ΑΟ Δαμάστας, ο Μάρκο Μεϊρέλες και ο Μιγκέλ Ολιβέιρα, αποτελούν αποκτήματα του ΠΟΑ.

Ο ΑΟ Δαμάστας εξέδωσε ανακοίνωση όχι μόνο για να συγχαρεί τους Πορτογάλους, που τους χαρακτηρίζει δικά της παιδιά, αλλά θέλοντας να τονίσει ότι η Δαμάστα δομήθηκε με ποδοσφαιρική σοβαρότητα, ικανότητα και εξαιρετικές επιλογές παικτών για υψηλό επίπεδο που γίνονται ανάρπαστοι στη μεταγραφική αγορά. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Mε αφορμή την ανακοίνωση της συμφωνίας με το σωματείο του ΠΟ Ατσαλένιου δύο δικών μας παιδιών, του Μιγκέλ Ολιβέιρα και του Μάρκο Μεϊρέλες, ο ΑΟ Δαμάστας θα ήθελε να επισημάνει τα εξής:

Την τελευταία περίοδο βλέπουμε πολλούς ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν τα τελευταία χρόνια στον ΑΟ Δαμάστας, να αποτελούν μεταγραφικούς στόχους ομάδων και να χαίρουν μεγάλης εκτίμησης και εμπιστοσύνης. Αυτό αποδεικνύει την ποδοσφαιρική σοβαρότητα, την ικανότητα και τις εξαιρετικές επιλογές που έγιναν από τον ΑΟ Δαμάστας, τους ανθρώπους της ομάδας, τον τεχνικό διευθυντή κ. Γιάννη Νικηφόρο και όλα το τεχνικό επιτελείο, για μια ομάδα η οποία δομήθηκε με ποδοσφαιριστές που είχαν το ταλέντο και τις προοπτικές να αγωνίζονται σε υψηλό επίπεδο.

Αυτό το γεγονός τιμάει την Δαμάστα, ώστε τόσο πολλοί ποδοσφαιριστές να γίνονται ανάρπαστοι στην εγχώρια αλλά και στην εκτός Ελλάδας μεταγραφική αγορά.

Η οικογένεια του ΑΟ Δαμάστας εύχεται καλή συνέχεια στα δύο δικά μας παιδιά από την Πορτογαλία, τον Μιγκέλ και τον Μάρκο και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην επαγγελματική τους καριέρα".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News