Αγώνες με μεγάλο ενδιαφέρον στην Γ΄Εθνική

Ποδόσφαιρο
Αγώνες με μεγάλο ενδιαφέρον στην Γ΄Εθνική

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χωρίς αγώνες θα πάρουν τους βαθμούς Ηρόδοτος και ΣΥΝΚΑ...

Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής μπαίνει στην τελική του ευθεία και οι μάχες σε κορυφή και ουρά γίνονται όλο και πιο κρίσιμες.

Σήμερα διεξάγεται η 11η αγωνιστική και το γεγονός ότι Ηρόδοτος και ΣΥΝΚΑ θα βάλουν τρεις ξεκούραστους βαθμούς στο ταμείο τους, κάνει ακόμα πιο επιτακτική την ανάγκη της νίκης για τις ομάδες που αγωνίζονται και μάχονται για τον τίτλο.

Πολύ δύσκολη αποστολή έχει ο ΠΟΑ παίζοντας στις Αρχάνες με τον Γιούχτα, σε ένα ηρακλειώτικο ντέρμπι με τεράστιο ενδιαφέρον, ενώ κομβική στη μάχη των πρώτων θέσεων είναι η αναμέτρηση ΑΟΑΝ-Αλμυρός, καθώς η ομάδα που θα χάσει μένει ουσιαστικά εκτός διεκδίκησης, με την ισοπαλία να είναι ασύμφορη και για τις δύο. Πάντως, σπουδαία ματς γίνονται και στη μάχη της ουράς και συγκεκριμένα Άρης Σούδας-Δαμάστα, Αναγέννηση-Ρεθυμνιακός και Αστέρας Ρεθ.-Νεάπολη είναι μεταξύ ομάδων με τον ίδιο στόχο, την ώρα που ο Πόρος θέλει νέα νίκη ανάσα στην έδρα του Πλατανιά. Αναλυτικά το πρόγραμμα της Γ’ Εθνικής:

ΣΗΜΕΡΑ (17:00)

*Γιούχτας-ΠΟΑ (γηπ. Αρχανών): Μανδαλενάκης (Ηρακλείου), Σκούτας (Χαλκιδικής), Καφεσάκης (Λασιθίου), παρ: Φουκάκης (Ηρακλείου).

*Αναγέννηση Ιεράπετρας-Ρεθυμνιακός (γηπ. Μισεδάκειο): Βισκαδούρος, Δασκαλάκης Ι., Μπλαβάκης (Ηρακλείου), παρ: Βλάσσης (Λασιθίου).

*Άρης Σούδας-Δαμάστα (γηπ. Σούδας): Σταυρουλάκης Ρ., Δασκαλομαρκάκης, Λιοδάκης (Ρεθύμνου), παρ: Τριανταφύλλου (Χανίων)

*Πλατανιάς-Πόρος (γηπ. Μάλεμε): Ταμπουρατζής, Κοκοτάκης, Θεοδοσάκης (Λασιθίου), παρ: Γιαννακάκης (Χανίων)

*Αστέρας Ρεθύμνου-Νέαπολη (γηπ. Ρεθύμνου): Ζαφείρης, Μάτσας, Σφακιανάκης Δ. (Ηρακλείου), παρ: Δελήμπασης (Ρεθύμνου)

*ΑΟΑΝ-Αλμυρός (γηπ. Αγίου Νικολάου): Γεωργόπουλος, Μαρκετάκης, Κολοκοτρώνης (Χανίων), παρ: Πνευματικάκης (Λασιθίου)

* Άρης Ρεθύμνου-Ηρόδοτος 0-3α.α. και Παλαιόχωρα-ΣΥΝΚΑ 0-3α.α.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News