Ανδρουλάκης: «Ακόμα ένας τελικός για τον ΠΟΑ»

Ποδόσφαιρο
Ανδρουλάκης: «Ακόμα ένας τελικός για τον ΠΟΑ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η δήλωση του προπονητή του ΠΟΑ ενόψει του ντέρμπι με τον Πόρο

Ο ΠΟΑ είναι μια από τις ομάδες που ξεκάθαρα διεκδικούν πρωτάθλημα στον κρητικό όμιλο της Γ’ Εθνικής όμως για να φτάσουν ως το φινάλε, ο δρόμος μόνο στρωμένος με ροδοπέταλα δεν είναι.

Απέναντι υπάρχουν δύσκολοι αντίπαλοι και δυνατά ντέρμπι, όπως είναι και αυτό της Κυριακής, με τους «πράσινους» να αντιμετωπίζουν τον Πόρο στο Ατσαλένιο, που αποτελεί και κοινή έδρα των δύο ομάδων στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο προπονητής του ΠΟΑ Αντώνης Ανδρουλάκης στη δήλωσή του στην επίσημη σελίδα της ομάδας, ανέφερε χαρακτηριστικά πως όλοι θα δώσουν την ψυχή τους για να φτάσουν στην κατάκτηση των βαθμών. Αναλυτικά:

"Το παιχνίδι της Κυριακής είναι ένας ακόμα τελικός για εμάς. Ένας τελικός που αυτή τη φορά έχει με ιδιαιτερότητες, για τον λόγο ότι μπορεί να χαρακτηριστεί σαν τοπικό ντέρμπι.

Και οι δύο ομάδες θέλουμε τους βαθμούς για διαφορετικούς λόγους. Ο Πόρος είναι μια ομάδα με έμπειρους ποδοσφαιριστές και την θεωρώ πολύ επικίνδυνη, είναι μια ομάδα που την αδικεί η βαθμολογική της θέση, όμως όταν εμείς είμαστε καλά δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν και το τελευταίο διάστημα η ομάδα δείχνει να είναι σε πολύ καλό δρόμο.

Θα ετοιμαστούμε μέχρι την Κυριακή και θα πάμε να δώσουμε και την ψυχή μας για να κερδίσουμε!"

Ο Αντώνης Ανδρουλάκης κάνει τον προγραμματισμό του σχεδόν χωρίς κανένα περιορισμό, καθώς βλέπει με ικανοποίηση όλους τους ποδοσφαιριστές του να συμμετέχουν χωρίς πρόβλημα στην προπόνηση κατά την διάρκεια της εβδομάδας, πλην την δεδομένη απουσία του Χατζηανδρέου που αποβλήθηκε στα Χανιά κόντρα στην ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ.

Ο ΠΟΑ επίσης αναφέρει σε ανακοίνωσή του ότι το παιχνίδι θα γίνει αυστηρά κεκλεισμένων των θυρών, τονίζοντας τα εξής:

«Για όλους μας είναι λυπηρό και στενάχωρο στα παιχνίδια στο σπίτι μας να μην μπορούμε να υποδεχτούμε τον κόσμο μας καθώς και το φίλαθλο κοινό του Ηρακλείου, αλλά αυτό που πρέπει να συνεχίσει να γίνεται, είναι να τηρηθεί ο νόμος και τα πρωτόκολλα ασφαλείας.

Έτσι, στο παιχνίδι της Κυριακής, εντός του γηπέδου θα βρίσκονται αυστηρά όσοι έχουν εργασία, δηλαδή, εκτός φυσικά από τους ποδοσφαιριστές και τα τεχνικά τιμ, δημοσιογράφοι και αξιωματούχοι του ματς. Ευχόμαστε κι ελπίζουμε αυτό να αλλάξει πολύ σύντομα κι επίσης σε μικρό χρονικό διάστημα να μπορούμε να δούμε τις κερκίδες του Ατσαλένιου με κόσμο που θα παρακολουθήσει και θα στηρίξει τις προσπάθειες των παικτών της ομάδας μας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News