Ν. Δεδελετάκης: «Εκβιασμός η συμμετοχή μας στην Γ’ Εθνική»

Ποδόσφαιρο
Ν. Δεδελετάκης: «Εκβιασμός η συμμετοχή μας στην Γ’ Εθνική»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο «Γκι Ρου» της Αναγέννησης Ιεράπετρας ξεσπά για την παρωδία που εξελίσσεται

Στο… μηδέν βρίσκεται και πάλι η Γ’ Εθνική, με την επανέναρξη να διαρκεί μόλις λίγες ημέρες και αφού προκλήθηκε τεράστια αναστάτωση και σύγχυση στις ομάδες, τώρα πάλι τους απαγορεύεται να κάνουν προπονήσεις.

Κάθε μέρα που περνά γίνεται και μεγαλύτερο το πισωγύρισμα, με τους παράγοντες των ομάδων να μην ξέρουν τι τους ξημερώνει. Άλλωστε ακόμα και αν σύντομα επιστρέψουν στις προπονήσεις, ουδείς μπορεί να εγγυηθεί αν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα και ακόμα και αν ξεκινήσει, να τελικά τελειώσει.

Ο Νίκος Δεδελετάκης, ένας από τους πιο έμπειρους ποδοσφαιρανθρώπους του κρητικού ποδοσφαίρου, ο «Γκι Ρου» της Αναγέννησης Ιεράπετρας με παρουσία πάνω από 40 έτη στον πάγκο ως προπονητής και πλέον τεχνικός διευθυντής, μίλησε στο neakriti.gr και ξέσπασε για τα όσα εξελίσσονται με την Γ’ Εθνική:

«Ζούμε μια παρωδία! Δεν βλέπουμε να υπάρχει καμία συνεννόηση, άλλα μας λένε το πρωί και άλλα το απόγευμα. Ευθύνη έχουν όλοι, ο Υφυπουργός και η ΕΠΟ που δεν μπορούν να συνεννοηθούν και να πάρουν μια σωστή απόφαση. Μας είπαν ότι γυρίζουμε, μας υποχρέωσαν και κάναμε τεστ αλλά δεν προλάβαμε ούτε προπόνηση να γίνει. Αυτό πρέπει να σταματήσει. Βλέπω και έχουν δηλώσει συμμετοχή 125 ομάδες στην Γ’ Εθνική αλλά εκβιάστηκαν με υποβιβασμό για να δηλώσουν όπως και εμείς.

Αν δεν υπήρχε αυτή η απόφαση για υποβιβασμό, ούτε 10 ομάδες σε όλη την Ελλάδα δεν θα κατέβαιναν. Το είδαμε κι εδώ στην Κρήτη, όπου 14 ομάδες συνυπέγραψαν ότι δεν πρέπει να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Είναι ξεκάθαρο, τα σωματεία δεν θέλουν να κατέβουν αλλά εκβιάζονται να συμμετέχουν σε μία παρωδία. Δε μπορούν να παίζουν με την υγεία μας. Εμάς βασικοί παίκτες δεν θέλουν να αγωνιστούν γιατί φοβούνται την πανδημία. Είμαστε απροστάτευτοι και εκβιαζόμαστε με υποβιβασμό…»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News