Γ' Εθνική: Το lockdown βάζει σε νέες σκέψεις την ΕΠΟ για το πρωτάθλημα!

Ποδόσφαιρο
Γ' Εθνική: Το lockdown βάζει σε νέες σκέψεις την ΕΠΟ για το πρωτάθλημα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολλά πλέον τα σενάρια μετά το ολικό στοπ στις προπονήσεις σε όλη την Ελλάδα

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ

Από το πρωί του Σαββάτου η Γ’ Εθνική βρίσκεται σε ολικό lockdown! Δέκα ημέρες μετά την επανέναρξη των προπονήσεων και μόλις τρεις ημέρες μετά το «στοπ» μόνο στις περιοχές με βαθύ κόκκινο, τελικά από το πρωί του Σαββάτου δημοσιεύτηκε νέα ΚΥΑ που δεν επιτρέπει ούτε προπόνηση για καμία ομάδα της Γ’ Εθνικής σε όλη την Ελλάδα.

Η δυσαρέσκεια εντείνεται, με τις ομάδες να γίνονται «μπαλάκι» στις παλινωδίες του Υφυπουργείου Αθλητισμού και της ΓΓΑ ενώ στην ΕΠΟ βρίσκονται πλέον σε αδιέξοδο!

Την Παρασκευή εγκρίθηκε η έναρξη στις 28 Μαρτίου όμως αυτή η ημερομηνία ακυρώνεται λόγω της νέας αναστολής στις προπονήσεις. Εφόσον υπήρχε πιθανότητα από τις 16 Μαρτίου οι ομάδες της Γ’ Εθνικής να επιστρέψουν στα γήπεδα, τότε μπαίνει στο τραπέζι η Κυριακή 4 Απριλίου ως νέα ημερομηνία έναρξης.

Εάν όμως το lockdown συνεχιστεί και μετά τις 16 Μαρτίου, τότε τινάζεται στον αέρα ακόμα και αυτός ο υποτυπώδης σχεδιασμός της Ομοσπονδίας, μπαίνοντας πλέον νέες σκέψεις για τη μη διεξαγωγή του πρωταθλήματος.

Ωστόσο ακόμα και αν υπάρξει σύντομη επιστροφή στις προπονήσεις, με το μπάχαλο που επικρατεί μεταξύ Λοιμωξιολόγων, Υφυπουργείου και ΓΓΑ, ουδείς μπορεί να είναι βέβαιος ότι θα δοθεί «πράσινο φως» για έναρξη των επίσημων αγώνων, με τις ομάδες της Γ’ Εθνικής να βρίσκονται πλέον στα όρια του παραλογισμού…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News