Συνάντηση μεταξύ των ομάδων της Γ’ Εθνικής!

Ποδόσφαιρο
Συνάντηση μεταξύ των ομάδων της Γ’ Εθνικής!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κινητικότητα στις ομάδες εν αναμονή και των οδηγιών που θα δώσει η ΕΠΟ

Έντονη κινητικότητα υπάρχει στις ομάδες της Γ’ Εθνικής μετά και την επίσημη απόφαση που δόθηκε μέσω ΚΥΑ το Σάββατο για επιστροφή στις προπονήσεις από σήμερα, με απαραίτητα τα εβδομαδιαία τεστ COVID-19.

Αναφορικά με τις ομάδες του Ηρακλείου, υπάρχουν τρεις επίσημες τοποθετήσεις και συγκεκριμένα από Ηρόδοτο, Πόρο και Αλμυρό ότι επιστρέφουν άμεσα στις προπονήσεις. Οι άλλες τρεις ομάδες του Ηρακλείου (ΠΟΑ, Γιούχτας, Δαμάστα) εξέταζαν τα νέα δεδομένα.

Πάντως, πολλά θα ξεκαθαρίσουν αύριο, όπου σύμφωνα με πληροφορίες, θα γίνει συνάντηση μεταξύ των προέδρων των ομάδων του Ηρακλείου, για να συζητήσουν για το μέλλον. Αυτό πάντως που απασχολεί άπαντες είναι τι θα γίνει με το πρωτάθλημα, αν ξεκινήσει και υπό ποιες προϋποθέσεις.

Δεν αποκλείεται πάντως και σε αυτό το μέτωπο να υπάρξουν νεότερα δεδομένα, καθώς αύριο στις 14:00 είναι προγραμματισμένη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ και μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν, θα είναι και αυτό της Γ’ Εθνικής…

Ανοιχτό είναι ακόμα και το ζήτημα με τα τεστ COVID-19, καθώς είχε ξεκινήσει μια προσπάθεια για να επιχορηγούνται από δήμους ή Περιφέρειες, αλλά αυτό το θέμα έχει "κολλήσει" τις τελευταίες εβδομάδες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News