Γ Εθνική

Πόρος: Ευχαριστεί τον γυμναστή Κορασάνη, ανακοίνωσε τα φιλικά

Η σχετική ενημέρωση από την ομάδα...

Με ανακοίνωση του ο Πόρος ευχαριστεί τον γυμναστή Σταύρο Κορασάνη για τη βοήθειά του στην ομάδα. Αναλυτικά αναφέρει: "Η αγάπη του Σταύρου Κορασάνη για τον Πόρο είναι διαχρονική και έμπρακτη. Όπως και τα προηγούμενα χρόνια έτσι και φέτος ο εκ των κορυφαίων στην Κρήτη και όχι μόνο Ποριανός γυμναστής στηρίζει την ομάδα της γειτονιάς του. Ο Α.Ο. Πόρος ευχαριστεί για μία ακόμη φορά τον φίλο Σταύρο Κορασάνη για την ευγενική του χορηγία στην ομάδα μας στην έναρξη της προετοιμασιας.. Ο Σταύρος που είναι δίπλα αφιλοκερδώς όποτε και σε ότι χρειαστεί στον Πόρο, δείχνοντας ότι είναι δεμένος με το προάστιο και τον εκπρόσωπό του στα Εθνικά πρωταθλήματα. Ο Πόρος που από πέρυσι όταν και εξασφάλισε την ιστορική άνοδο στη Γ' Εθνική είναι εκπρόσωπος πλέον του Ηρακλείου στις Εθνικές κατηγορίες και όχι μόνο του προαστίου. Σταύρο σε ευχαριστούμε για μία ακόμη φορά...".

"Παράλληλα έγιναν γνωστά τα φιλικά της ομάδας του Βασίλη Κρασανάκη. Η σχετική ενημέρωση αναφέρει: "Πρώτο τεστ για τους "μπλε" απέναντι στην Α.Ε. Κατσάμπα το ερχόμενο Σάββατο 8 Αυγούστου στο "Lido Soccer" με σέντρα στις 18:00 αντί στις 19:00 που είχε αρχικά προγραμματιστεί. Το αμέσως επόμενο είναι με τον Αστέρα Ρεθύμνου την επόμενη Τετάρτη 12 Αυγούστου στις 19:00 και πάλι στις εγκαταστάσεις του "Lido". Όσο γι' αυτό με τον Αλμυρό και την Αναγέννηση 29 Αυγούστου και 6 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθούν σε Γάζι και Ιεράπετρα αντίστοιχα. Αλλαγές προέκυψαν στο πρόγραμμα των φιλικών του Πόρου. Έπειτα από αυτές το πρόγραμμα των τεστ προετοιμασίας των "μπλε" έχει ως εξής:
08/08 ΑΕΚ 12/08 ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ 19/08 ΑΕΚ 22/08 ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ 26/08 ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ 29/08 ΑΛΜΥΡΟΣ 06/09 ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ 13/09 ΑΡΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια