Δαμάστα: Διοικητική μεταγραφή με Νίκο Ανδριαδάκη

Ποδόσφαιρο
Δαμάστα: Διοικητική μεταγραφή με Νίκο Ανδριαδάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναλαμβάνει υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας του σωματείου

Η Δαμάστα δεν ενισχύεται μόνο αγωνιστικά αλλά προετοιμάζεται σε όλα τα επίπεδα ενόψει Γ’ Εθνικής, πραγματοποιώντας σήμερα και διοικητική μεταγραφή. Ο λόγος για τον έμπειρο Νίκο Ανδριαδάκη, γνωστό από την ενασχόλησή του με τον ΟΦΗ, ο οποίος αναλαμβάνει υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας του σωματείου. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Μια σπουδαία διοικητική μεταγραφή ανακοινώνει ο ΑΟ Δαμάστας, με τον Νίκο Ανδριαδάκη να αναλαμβάνει υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας του σωματείου. Ο Νίκος Ανδριαδάκης διαθέτει τεράστια εμπειρία σε αυτόν τον τομέα, καθώς είχε τη θέση του υπεύθυνου δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας στην ΠΑΕ ΟΦΗ από το 2013 έως το 2018 ενώ τα επόμενα χρόνια ήταν υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας στον Ερασιτέχνη ΟΦΗ. Παράλληλα είναι ιδιοκτήτης και διαχειριστής επιχείρησης café η οποία εδρεύει στο Γάζι Ηρακλείου και βρίσκεται εντός του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου.

«Είναι μεγάλη μου τιμή η πρόσκληση που μου έγινε από τον πρόεδρο κ. Αντώνη Παπαδάκη για να ενταχθώ στην οικογένεια της Δαμάστας και να συμμετέχω κι εγώ στην νέα προσπάθεια που ξεκινά. Γνωρίζουμε όλοι το όραμα του κ. Παπαδάκη για την Δαμάστα και το ποδόσφαιρο, την τεράστια προσφορά του στην κοινωνία μας. Ξεκινά μια νέα σελίδα για εμένα και δηλώνω παρών με όλες μου τις δυνάμεις ώστε το σωματείο της Δαμάστας να συνεχίσει να βαδίζει σε αυτό τον δρόμο της καταξίωσης» δήλωσε ο Νίκος Ανδριαδάκης, ο οποίος αναλαμβάνει άμεσα καθήκοντα.

Ο Νίκος Ανδριαδάκης επαγγελματικά ασχολείται με τις τουριστικές και ξενοδοχειακές επιχειρήσεις της οικογένειάς του στην Ελούντα και έχει φιλοξενήσει διεθνούς φήμης αθλητές και προσωπικότητες.  Στην φωτογραφία με τον μεγάλο σταρ της Εθνικής Γαλλίας και της Γιουβέντους, Νταβίντ Τρεζεγκέ".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News