Κεφαλογιάννης: "Κάτι καλό ετοιμάζεται στο Γάζι..."

Ποδόσφαιρο
Κεφαλογιάννης: "Κάτι καλό ετοιμάζεται στο Γάζι..."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Α’ Αντιπρόεδρος Μανόλης Κεφαλογιάννης μίλησε στη «Νέα Κρήτη» για το όραμα που υπάρχει στον Αλμυρό, την εμπιστοσύνη στο πλάνο Κιάσσου και το διοικητικό δέσιμο

Η επιστροφή του Αλμυρού στις εθνικές κατηγορίες και το προσεχές ντεμπούτο του στην Γ' Εθνική έχει φέρει ενθουσιασμό στο Γάζι και κινητικότητα σε όλα τα επίπεδα! Καθημερινά τα στελέχη της ομάδας σε άμεση συνεργασία με τον προπονητή Κώστα Κιάσσο σχεδιάζουν τον Αλμυρό του μέλλοντος, με τον πολύπειρο παράγοντα Μανόλη Κεφαλογιάννη να τονίζει με νόημα «…στο Γάζι ετοιμάζεται φέτος κάτι καλό!».

Ο κ. Κεφαλογιάννης, ο οποίος είναι Α' Αντιπρόεδρος στη διοίκηση αποτέλεσε από πέρσι έναν από τους πρωτεργάτες για να αλλάξει ο σύλλογος μοντέλο διοίκησης, κάτι για το οποίο εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του, μιλώντας στη «Νέα Κρήτη»: «Πολλοί θεώρησαν ότι το εγχείρημά μας δεν θα πετύχει αλλά νιώθουμε πιο δυνατοί και πιο αισιόδοξοι. Υπάρχει ένα απίστευτο δέσιμο στην διοίκηση και έχει πάει πολύ καλύτερα απ' ότι και εμείς οι ίδιοι περιμέναμε».

Βέβαια, έχει προκύψει και η πανδημία του κορωνοϊού, με τον ίδιο να τονίζει ότι προσπαθούν να ξεπεράσουν τη δύσκολη κατάσταση: «Ασφαλώς και το ποδόσφαιρο δεν θα μπορούσε να μην επηρεαστεί από τον κορωνοϊό. Το πλήγμα είναι σοβαρό και ιδιαίτερα στον τουρισμό και το αντιλαμβάνομαι λόγω της επαγγελματικής μου ενασχόλησης. Θεωρώ όμως ότι όλοι καταλαβαίνουν την κατάσταση και μάλιστα και οι παίκτες που μιλάμε, δεν ξεφεύγουν στις οικονομικές τους απαιτήσεις και αυτό είναι πολύ θετικό».

Αναφορικά με τους αγωνιστικούς στόχους του Αλμυρού ξεκαθάρισε ότι το «κλειδί» είναι ο Κώστας Κιάσσος: «Έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη στο πλάνο του προπονητή της. Θέλουμε να φτιάξουμε μια δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα στην Γ' Εθνική. Να το ευχαριστιόμαστε κι εμείς και ο κόσμος, εφόσον πάνε όλα καλά και μπορεί να βρίσκεται στο γήπεδο. Δεν παύει να είμαστε νεοφώτιστοι την κατηγορία και τα βήματά μας να είναι προσεκτικά. Μαζί με τους συνεργάτες στη διοίκηση Γιάννη Κάββαλο και Γιάννη Μαυράκη που είμαστε στην Επιτροπή Μεταγραφών, θέλουμε να υλοποιήσουμε 100% το πλάνο του Κιάσσου. Μάλιστα, από το περσινό ρόστερ έχει ανανεώσει το 80% των παικτών και πάμε για επιλεγμένες προσθήκες που θα κάνουν την διαφορά στην κατηγορία. Ήδη με πρωτοβουλία του Κιάσσου έχουν αρχίσει προπονήσεις. Επιβεβαιώνεται το μεράκι του να δουλεύει με νέα παιδιά και γι' αυτό ήδη έχουν προωθηθεί και δύο παιδιά από τους Νέους Αλμυρού στην πρώτη ομάδα».

Πάντως υπάρχουν και διοικητικές μεταγραφές, με τον κ. Κεφαλογιάννη να σχολιάζει την έλευση Γαβαλά: «Συζητήσαμε με τον Θωμά Γαβαλά και μέσα σε λίγα λεπτά καταλάβαμε όλοι ότι μπορεί να ενσωματωθεί άψογα στο διοικητικό τιμ. Μάλιστα έρχονται κι άλλες ευχάριστες εκπλήξεις σε διοικητικό επίπεδο».

Βέβαια υπάρχει όραμα για όλο τον οργανισμό που λέγεται «Αλμυρός» και τα λόγια του Μανόλη Κεφαλογιάννη είναι χαρακτηριστικά: «Τα νέα αποδυτήρια είναι σχεδόν έτοιμα και ξεκινούν εργασίες και στην κερκίδα. Φτιάχνουμε σύγχρονο γήπεδο για τα επόμενα χρόνια και θέλουμε τη συμπαράσταση του δήμου Μαλεβιζίου και της Περιφέρειας. Επίσης, με την πολύτιμη συμβολή του Υπεύθυνου Ακαδημίας Πολύδωρου Σταματάκη γίνονται τρομερές κινήσεις στην Ακαδημία, τα παιδιά έχουν διπλασιαστεί, περιμένουμε ακόμα περισσότερα ενώ θα προσληφθούν διπλωματούχοι προπονητές γνώστες του αντικειμένου. Θέλουμε να κάνουμε τη διαφορά, το Γάζι να είναι μια ποδοσφαιρική κυψέλη και παράλληλα να υπάρχουν εκδηλώσεις και κοινωνικές δράσεις, όπως πέρυσι το Make A Wish. Να ξέρετε ότι ο Αλμυρός κάθε μέρα μεγαλώνει και θα είναι η νέα δύναμη στο ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News