Γ' Εθνική: Οι διαιτητές της πρεμιέρας στα Play Off – Play Out

Ποδόσφαιρο
Γ' Εθνική: Οι διαιτητές της πρεμιέρας στα Play Off – Play Out

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι ομάδες του κρητικού ομίλου της Γ’ Εθνικής επιστρέφουν την προσεχή Κυριακή 23 Φεβρουαρίου στην δράση

Μετά από ένα περίπου μήνα διακοπής του πρωταθλήματος, οι ομάδες του κρητικού ομίλου της Γ’ Εθνικής επιστρέφουν την προσεχή Κυριακή 23 Φεβρουαρίου στην δράση, με τις αναμετρήσεις της πρεμιέρας για τα Play Off και τα Play ενώ χθες ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ και οι διαιτητές των αγώνων.

Στα Play Off και την μάχη για την ανάδειξη του πρωταθλητή η Επισκοπή φιλοξενεί τον Ηρόδοτο με διαιτητή τον Χανιώτη Κουκουράκη ενώ στις Αρχάνες θα παίξουν Γιούχτας-Πανακρωτηριακός με διαιτητή τον Τζάμο, που ανήκει στην ΕΠΣ Καστοριάς αλλά το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στο Ηράκλειο για επαγγελματικούς λόγους.

Σε ότι αφορά τα Play Out, στο Πόρος- ΑΟΑΝ θα σφυρίξει ο Σταυρουλάκης από το Ρέθυμνο, ενώ την αναμέτρηση Ρεθυμνιακός-ΠΟΑ στη Σοχώρα θα την διευθύνει ο Τρίγκας από τα Χανιά. Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της πρεμιέρας:

Κυριακή 23/02 (15:00)

PLAY OFF: Επισκοπή- Ηρόδοτος (ΔΑΚ Γάλλου): Κουκουράκης, Αναστασάκης, Κομισοπούλου (Χανιά), παρ: Παπαδάκης (Λασιθίου) *Γιούχτας- Πανακρωτηριακός (γηπ. Αρχανών): Tζάμος (Καστοριάς), Δασκαλομαρκάκης, Καλυβιανάκης (Ρεθύμνου), παρ: Πνευματικάκης (Λασιθίου).

PLAY OUT: Πόρος- ΑΟΑΝ (γηπ. Ελιάς): Σταυρουλάκης, Λιοδάκης, Βαρβαντάκης (Ρεθύμνου), παρ: Τριανταφύλλου (Χανίων) *Ρεθυμνιακός- ΠΟΑ (γηπ. Σοχώρας): Τρίγκας, Μαυρεδάκης, Μαρκετάκης (Χανίων), παρ: Λιάγκος (Λασιθίου) *Ρεπό: ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News