Ανδρουλάκης: «Να κλείσουμε με νίκη το 2019»

Ποδόσφαιρο
Ανδρουλάκης: «Να κλείσουμε με νίκη το 2019»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι κυανόλευκοι ρίχνονται ξανά στη μάχη του πρωταθλήματος παίζοντας την Κυριακή με Πόρο στο Μαρτινέγκο

Την περασμένη αγωνιστική ο Ηρόδοτος είχε ρεπό και μετά τις απαραίτητες ανάσες, οι κυανόλευκοι ρίχνονται ξανά στη μάχη του πρωταθλήματος. Αντίπαλός τους είναι την Κυριακή ο Πόρος στο Μαρτινέγκο, στην ηρακλειώτικη μονομαχία που ξεχωρίζει στην 14η αγωνιστική.

Ο προπονητής του Hροδότου, Αντώνης Ανδρουλάκης, μίλησε στο επίσημο site της ομάδας και τόνισε ότι στόχος είναι η επιστροφή στις νίκες για να κλείσει με χαμόγελα το 2019, καθώς το επόμενο παιχνίδι μετά τις διακοπές των εορτών θα είναι στις 5 Ιανουαρίου:

"Το κυριακάτικο ματς είναι δύσκολο για την ομάδα μας. Έχω παρακολουθήσει από κοντά τον Πόρο και διαπίστωσα οτι είναι μία ομάδα με αρετές που άδικα βρίσκεται χαμηλά στην Βαθμολογία.

Εμείς θέλουμε πάρα πολύ να κερδίσουμε το ματς, ώστε να επανέλθουμε στις νίκες στο Πρωτάθλημα. Θέλουμε να "κλείσουμε" το 2019 με νίκη.

Προετοιμαζόμαστε κατάλληλα όλο αυτό το διάστημα και δουλεύουμε σκληρά καθημερινά. Προσπαθούμε να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας, κάνουμε ασκήσεις με και χωρίς μπάλα.

Προερχόμαστε από το ρεπό μας και σίγουρα το διάστημα της αγωνιστικής απραξίας ξεκουραστήκαμε γιατί ήταν φορτωμένο το πρόγραμμα τις περασμένες βδομάδες.

Το γεγονός ότι το επόμενο επίσημο ματς, μετά τον Πόρο, με τον Γιούχτα είναι στις 5 Γενάρη δεν μας προβληματίζει γιατί με ηρεμία και με σύμμαχο τον χρόνο θα δουλέψουμε για να βάλουμε ακόμα περισσότερα πράγματα στο παιχνίδι μας.

Θα δώσουμε και δύο φιλικά ματς για να μείνουμε σε εγρήγορση και να δούμε που βρισκόμαστε".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News