Πίτσος: «Ντέρμπι προσωπικοτήτων και εγωισμού»

Ποδόσφαιρο
Πίτσος: «Ντέρμπι προσωπικοτήτων και εγωισμού»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η δήλωση του προπονητή του Γιούχτα ενόψει του σπουδαίου ντέρμπι με τον πρωτοπόρο Ηρόδοτο

Ένα μεγάλο παιχνίδι, ένα σπουδαίο ντέρμπι έρχεται την Κυριακή στο Μαρκομιχελάκειο Στάδιο των Αρχανών (ώρα έναρξης 15:00), με τον Γιούχτα να φιλοξενεί τον πρωτοπόρο Ηρόδοτο για την 6η αγωνιστική της Γ' Εθνικής.

Ο Γιούχτας προέρχεται από μια σειρά εξαιρετικών εμφανίσεων και ένα πανάξιο «διπλό» στα Χανιά απέναντι στο ΣΥΝΚΑ και τώρα αντίπαλός του είναι ο ιστορικός σύλλογος της Νέας Αλικαρνασσού, που μετρά το απόλυτο νικών στα παιχνίδια που έχει δώσει.

Τους «πράσινους» το ντέρμπι με τον Ηρόδοτο τους βρίσκει με αρκετά αγωνιστικά προβλήματα. Εκτός είναι οι τραυματίες Σφυρογιαννάκης και Βαρδής ενώ θα λείψει… λόγω γάμου και ο Μαυρομάτης, καθώς παντρεύεται την Κυριακή! Επίσης προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν οι Τζανής, Πλουσής, Κασσωτάκης, Βελονάκης και στις επόμενες προπονήσεις θα κριθεί η ετοιμότητά τους. Στον αντίποδα επιστρεφει ο Τουγλής, έχοντας εκτίσει την τιμωρία του…

Ο προπονητής της ομάδας των Αρχανών Μηνάς Πίτσος στη δήλωσή του ενόψει του αγώνα τόνισε τα εξής: «Έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι με τον πρωτοπόρο και όταν απέναντί σου υπάρχει ένα όνομα όπως ο Ηρόδοτος, σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον. Ο Γιούχτας έχει την εμπειρία και την ποιότητα να διαχειρίζεται τέτοια ντέρμπι, όπως έχει δείξει κι άλλες φορές στο παρελθόν. Είναι θέμα ποδοσφαιριστών, προσωπικοτήτων και εγωισμού που θα βγάλουν στο γήπεδο. Το πόσο οι παίκτες-κλειδιά θα βρεθούν στην καλύτερή τους μέρα. Αναμφίβολα και οι δύο ομάδες έχουν δείξει ότι βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Εμείς σίγουρα θα έχουμε απουσίες όμως όλα τα παιδιά που έχουν αγωνιστεί φέτος, όποτε κι αν έχουν κληθεί να παίξουν, έχουν ανταποκριθεί απόλυτα σε αυτό που τους ζητάω. Δεν έχουμε παρά να συνεχίσουμε το ίδιο μοτίβο, είναι πολύ αισιόδοξο ότι επιθετικά δημιουργούμε πολλά πράγματα και έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα ότι θα βρει και την μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στο γκολ».

Επίσης ο κ. Πίτσος έκανε σχόλιο και για την βαθμολογική θέση που βρίσκεται ο Ηρόδοτος: «Νομίζω ότι δεν είναι έκπληξη που ο Ηρόδοτος είναι πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα καθώς αν κοιτάξουμε το πρόγραμμά του, ήταν όλα παιχνίδια που μπορούσε να τα κερδίσει και το έκανε, χωρίς να υποτιμώ τις άλλες ομάδες. Ασφαλώς και είναι μια δουλεμένη ομάδα με πολλές λύσεις».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News