Ξανά στον Ηρόδοτο ο Γιώργος Κοντογιάννης

Ποδόσφαιρο
Ξανά στον Ηρόδοτο ο Γιώργος Κοντογιάννης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Mετά από έξι μήνες επιστρέφει στη γνώριμη για εκείνον Νέα Αλικαρνασσό

Ο Ηρόδοτος ανακοίνωσε την απόκτηση του 21χρονου μέσου Γιώργου Κοντογιάννη, ο οποίος επιστρέφει σε γνώριμο περιβάλλον. Ο Γιώργος Κοντογιάννης είχε αγωνιστεί στο πρόσφατο παρελθόν στον Ηρόδοτο, καθώς το περασμένο καλοκαίρι η ΠΑΕ ΟΦΗ τον είχε παραχωρήσει δανεικό στην ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού και είχε παίξει για ένα εξάμηνο στην Football League.

Στη συνέχεια πήγε στον Γιούχτα, όπου έπαιξε με την ομάδα των Αρχανών στην Γ’ Εθνική και αυτό το καλοκαίρι ακολουθεί την αντίστροφη διαδρομή. Ο «Κόντο» όπως και τα υπόλοιπα μεταγραφικά αποκτήματα έχουν δώσει το πρώτο ραντεβού με τον προπονητή Νίκο Σουργιά και τους συνεργάτες του στην τεχνική ηγεσία την ερχόμενη Δευτέρα 22 Ιουλίου και ώρα 18:30 στη Νέα Αλικαρνασσό για την έναρξη της προετοιμασίας. Μάλιστα, το Δ.Σ. του Ηροδότου ανακοίνωσε ότι απέστειλε χθες στην ΕΠΟ την δήλωση συμμετοχής στην Γ’ Εθνική, δηλαδή 20 μέρες πριν τη λήξη της σχετικής προθεσμίας.

Εντωμεταξύ, την αναμενόμενη επιτυχία είχε το βράδυ της Τετάρτης, η εκδήλωση στο γήπεδο του Ηροδότου, με πλήθος κόσμου να διασκεδάζει υπό τους ήχους των Γιάννη Καράμαλη, Μάνο Μακρόπουλου και Βάλλια Ειρηναίου. Το ΔΣ του Ηροδότου, αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τις ευχαριστίες του: Στα μέλη της αρμόδιας επιτροπής, στους εθελοντές, στους χορηγούς, στους καλλιτέχνες, στον Πολιτιστικό Σύλλογο Νέας Αλικαρνασσού "Η Αρτεμισία", στους φίλους και όλους όσους με οποιονδήποτε τρόπο βοήθησαν και συμμετείχαν στην εκδήλωση

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News