Δικαίωση Τζώρτζογλου ο κρητικός όμιλος!

Ποδόσφαιρο
Δικαίωση Τζώρτζογλου ο κρητικός όμιλος!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έγινε πράξη η προσπάθεια που ξεκίνησε εδώ και πολλά χρόνια και κορυφώθηκε φέτος

Ο Νίκος Τζώρτζογλου εδώ και πολλά χρόνια έτρεχε το θέμα του κρητικού ομίλου στην Γ’ Εθνική. Αφουγκραζόταν την αγωνία των σωματείων για τον οικονομικό βραχνά, έβλεπε ότι οι ομάδες της Κρήτης όλο και πιο δύσκολα τα έβγαζαν πέρα και τα πολυέξοδα ταξίδια ήταν κάθε χρόνο "θηλιά στο λαιμό".

Φέτος οι συνθήκες ήταν πιο ώριμες από ποτέ, λόγω και της αναδιάρθρωσης των επαγγελματικών κατηγοριών και ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ κορύφωσε αυτή την προσπάθεια, συντονισμένα μαζί με τις άλλες Ενώσεις της Κρήτης.

Και μπορεί λόγω των τεράστιων υποχρεώσεων τις τελευταίες εβδομάδες λόγω της βουλευτικής του υποψηφιότητας ο χρόνος του να ήταν πιεσμένος, όμως είχε καταφέρει και είχε κάνει τις απαραίτητες κινήσεις. Βέβαια σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξε και ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΕΠΣΗ, Γιώργος-Πλούταρχος Κουτεντάκης και η συνάντηση που προ ημερών είχε με τον Βαγγέλη Γραμμένο στην Αθήνα και φαίνεται ότι ήταν «κλειδί» για τις εξελίξεις.

Ο Νίκος Τζώρτζογλου δεν κατάφερε να βρίσκεται σήμερα στην Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ, καθώς προέκυψαν ανειλημμένες σοβαρές προεκλογικές υποχρεώσεις και γι’ αυτό την ΕΠΣΗ εκπροσώπησε ο κ. Κουτεντάκης αλλά υποδέχτηκε με μεγάλη ικανοποίηση τα θετικά νέα, δια στόματος Γραμμένου, ότι θα γίνει κρητικός όμιλος στην Γ’ Εθνική…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News