Γ Εθνική

Ανοιχτή η πόρτα του Πόρου για τον Σπανάκη…

Με θερμές ευχαριστίες ολοκληρώθηκε η συνεργασία των πρωταθλητών με ένα σημαντικό στέλεχος

Ο Γιώργος Σπανάκης συνέδεσε το όνομά του με ην επιτυχημένη πορεία του Πόρου τα τελευταία χρόνια, με συνεχείς ανόδου και αποκορύφωμα την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Η συνεργασία του όμως με τους πρωταθλητές δεν θα συνεχιστεί, καθώς δεν αποδέχτηκε την πρόταση που του έγινε. Ο Πόρος τον ευχαρίστησε για την προσφορά του, τονίζοντας ότι για εκείνον η πόρτα του σωματείου θα είναι ανοιχτή:

"Ο Α.Ο. Πόρος ανακοινώνει τη μη συνέχιση της άκρως επιτυχημένης συνεργασίας μας με το Γιώργο Σπανάκη. Ο κ. Σπανάκης ήταν παρών από την πρώτη μέρα που ανέλαβε τις τύχες του σωματείου ο πρόεδρος Γιάννης Ασσαργιωτάκης και μαζί πανηγύρισαν τρεις συνεχόμενες ανόδους με αποκορύφωμα την ιστορική πριν από λίγες ημέρες άνοδο στη Γ' Εθνική. Ο ίδιος πέρασε από αρκετά πόστα καθώς διετέλεσε προπονητής, τεχνικός διευθυντής, γενικός αρχηγός, έχοντας σημαντική συμβολή στην πορεία της ομάδας μας. Του προτάθηκε να παραμείνει στο σωματείο μας από όποιο πόστο επιθυμεί, αλλά αρνήθηκε ευγενικά. Γιώργο σε ευχαριστούμε θερμά για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσέφερες τόσα χρόνια στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε από καρδιάς ότι καλύτερο σε ότι και αν επιλέξεις να κάνεις. Η πόρτα του Α.Ο. Πόρου θα είναι πάντα ανοικτή για σένα στο μέλλον. Δεν λέμε αντίο, αλλά εις το επανιδείν".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια