«Ο ΠΟΑ είναι ο κόσμος του, η ίδια του η ιστορία»

Ποδόσφαιρο
«Ο ΠΟΑ είναι ο κόσμος του, η ίδια του η ιστορία»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το μήνυμα της διοίκησης του ΠΟΑ ενόψει ΣΥΝΚΑ με αναφορές στη φιλοσοφία, τους στόχους και το μέλλον

Ο ΠΟΑ δίνει αύριο ένα ιστορικό παιχνίδι, καθώς επιστρέφει στην φυσική του έδρα η οποία έχει μετατραπεί σε στολίδι με τα έργα που έγιναν, δίνοντας έναν τελικό σωτηρίας με το ΣΥΝΚΑ Χανίων.

Η διοίκηση των «πράσινων» έστειλε το μήνυμά της για τον αγώνα, με σημαντικές αναφορές στη φιλοσοφία, στους στόχους και στο μέλλον. Καλεί παράλληλα τον κόσμο να δώσει το παρών σε ένα ματς-γιορτή με συλλεκτικά δώρα και διάφορα events. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«ΠΟΑ - ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, Κυριακή 17/06 - 15:00

Ο δρόμος δεν ήταν εύκολος. Υπήρχαν δύσβατα μονοπάτια, το γνωρίζαμε εξ αρχής. Ξεκινήσαμε μία νέα προσπάθεια, με επικεφαλής τον Νίκο Αγγελάκη, για να συνεχίσουμε την ιστορία του ΠΟΑ, με σεβασμό στο παρελθόν. Στόχος ήταν να κρατήσουμε ζωντανό το όραμα όσων αγαπούν την ομάδα. Με νέους ανθρώπους, όρεξη για δουλειά, πίστη στο πλάνο και στοχοπροσήλωση. Mακριά από αγκιστρώσεις.

Ο Νίκος Αγγελάκης "ανέβηκε" στο καράβι για να συνεχίσει τη ρότα προς τον εξαγνισμό. Με γνώμονα την ομαλή παραμονή της ομάδας και την αλλαγή σελίδας προς το αύριο. Πάντα με προτεραιότητα τις Ακαδημίες και την παραγωγή ταλέντων για τον ΠΟΑ του μέλλοντος.

Ο ΠΟΑ είναι εδώ. Συνεχίζει να δίνει τη δική του μάχη, μακριά από αγκιστρώσεις. Με ανανεωμένο γήπεδο, με παρουσία στα ημιτελικά του κυπέλλου ΕΠΣΗ, με μία διοίκηση που αποπνέει υγεία και τον κόσμο πάντα στο πλευρό του.

Αυτή την Κυριακή στις 15:00, η αγαπημένη μας ομάδα δίνει ακόμα ένα κρίσιμο αγώνα κόντρα στην αξιόμαχη ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ. Επιστρέφουμε στο σπίτι μας, στη φυσική μας έδρα, ανανεωμένοι και δυνατοί.

Η διοίκηση έχει ετοιμάσει το καλύτερο για εσάς, σε ένα ματς-γιορτή. Με συλλεκτικά δώρα και διάφορα events. Και φυσικά, θα κάνουμε τα πάντα για την καλύτερη φιλοξενία της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ. Με χαρά θα υποδεχθούμε την αποστολή και θα είναι ιδιαίτερη τιμή μας που θα τους φιλοξενήσουμε στο γήπεδό μας, στη φυσική μας έδρα.

Σας περιμένουμε όλους και όλες! Να στηρίξουμε τους ποδοσφαιριστές και τον Μανώλη Σκύβαλο, να σταθούμε δίπλα στην προσπάθεια της διοίκησης και προσωπικά του Νίκου Αγγελάκη, να δείξουμε σε όλους το μέγεθος του ΠΟΑ. Γιατί ο ΠΟΑ είναι ο κόσμος του, η ίδια του η ιστορία»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News