Συναρπάζει το σούπερ ντέρμπι του Ατσαλένιου  

Ποδόσφαιρο
Συναρπάζει το σούπερ ντέρμπι του Ατσαλένιου  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το πολυαναμενόμενο ντέρμπι του ΠΟΑ με τον Γιούχτα αύριο στις 15:00 στο Ατσαλένιο κεντρίζει τα βλέμματα στην Γ' Εθνική, σε μια σπουδαία μάχη και με την επιστροφή γνωστών προσώπων στα παλιά τους λημέρια όπως είναι οι Ρουμπάκης, Τριανταφύλλου, Πίτσος κ.α.

Πρόκειται για μια παραδοσιακή μάχη δύο ομάδων που σίγουρα γνωρίζονται καλά… Ο ΠΟΑ θέλει νίκη μετά από καιρό στην έδρα του, καθώς στα τρία προηγούμενα παιχνίδια εντός είχε απώλειες.

Ο Μανόλης Σκύβαλος δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Καρβελά (τιμωρημένος), Φραγκιαδάκη και Χατζηανδρέου (τραυματίες). Από την άλλη πλευρά στον Γιούχτα, που θα παίξει χωρίς τους τιμωρημένους Κορτσινίδη και Κουσίδη, υπάρχει ικανοποίηση για την μέχρι τώρα πορεία, γνωρίζοντας ότι χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να διεκδικήσουν τους βαθμούς στο Ατσαλένιο.

Οι δύο προπονητές, Μανόλης Σκύβαλος και Μηνάς Πίτσος, αναφέρθηκαν στις ιδιαιτερότητες του ντέρμπι και έστειλαν το μήνυμα ώστε να είναι γιορτή και να το ευχαριστηθεί ο κόσμος που θα δώσει το παρών.

Μανόλης Σκύβαλος: «Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να ευχαριστηθεί ο κόσμος που θα έρθει να το δει. Γνωριζόμαστε μεταξύ μας οι δύο ομάδες. Είναι πολύ ποιοτική ομάδα ο Γιούχτας με έναν έμπειρο προπονητή και πρέπει να προσέξουμε πάρα πολύ. Εμείς θέλουμε το τρίποντο, τόσο για τη βαθμολογική σημασία, όσο και για να μας δώσει ψυχολογία. Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι πάνω απ' όλα που πρέπει να ενώνει και όχι να χωρίζει. Κι έτσι πρέπει να το αντιμετωπίζουμε…»

Μηνάς Πίτσος: «Και οι δύο ομάδες έχουμε την ανάγκη των βαθμών, αλλά θεωρώ ότι θα γίνει ένα αρκετά καλό παιχνίδι, έχουμε και την επιστροφή τριών παιδιών που θεωρώ θα παίξει ρόλο και για τις δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο, αλλά όσον αφορά την ομάδα μας πιστεύω θα παρουσιαστούμε αρκετά διαβασμένοι, δυνατοί. Από κει και πέρα ξέρουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα δυνατό αντίπαλο, ένα ιδιαίτερο αντίπαλο για μένα, που πραγματικά έχει μεγάλη δυναμική, ξέρει την κατηγορία ίσως καλύτερα από τον καθένα. Θέλω να καλέσω τον κόσμο του Ηρακλείου, πιστεύω θα γίνει ένα παραδοσιακό ντέρμπι μέσα σε αθλητικά πλαίσια και να ευχαριστηθεί και ο κόσμος που θα έρθει.»

*Με ανακοίνωσή του ο Γιούχτας ευχαριστεί Τύλισο και Ρωμανό που παραχώρησαν τα γήπεδά τους για τις προπονήσεις που έγιναν εκεί τις προηγούμενες ημέρες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News